Kiderült, ki Piqué új barátnője
2022-07-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gerard Piqué és Shakira viharos szakításától hangos a fél világ, ám most új hírek érkeztek a felekről. Míg az énekesnő szenved, és megalázva érzi magát, addig a focistának már új barátnője is van.A Barcelona védője és a kolumbiai énekesnő még június elején jelentették be, hogy különválnak az útjaik, és az a hír járta, hogy a futballista megcsalta a bámulatos csípőmozgásáról is híres Shakirát, akinél erre már végleg betelt a pohár.

Olyannyira elmérgesedett a helyzet kettejük között, hogy már a két gyermekük elhelyezésében sem értenek egyet. Piqué ugyanis nem szeretné, ha Shakira Amerikába költözne, mivel így a Barcelonában élő sportoló ritkán látná a két fiát.

Ám a sztárfocista nem sokáig szomorkodott, és sorra járta a helyi klubokat, ahol mindig egy-egy mutatós nő társaságában kapták őt lencsevégre.

Sőt, a hírek szerint Piqué nemrég Dubajban járt egy szőke nővel. Egy reptéri dolgozó pedig elárulta, hogy a Barcelona védője egy Emirates-járat business osztályán utazott a hölggyel.

 

Az egyelőre csak C-ként emlegetett, 22 éves lány állítólag Piqué cégénél, a Kosmosnál dolgozik, és nagyon bensőséges munkakapcsolatot ápolnak egymással. Több informátor szerint ő a férfi jobb keze, bár más források szerint csak egy hétköznapi alkalmazott, aki nemrég érkezett a vállalathoz, ahová nemrég több embert is felvettek.

Egy másik közeli forrás szerint ugyan a sportoló és újdonsült választottja igyekszik titkolni kapcsolatát és még a munkahelyen is kerülik egymás társaságát, de C. már Piqué fiaival, Milannal és Sashával is találkozott, sőt, közösen vettek részt a focista által szervezett léggömb-világbajnokságon is.

A fiatal lány nagyon jól érezte magát, és sokat beszélgetett a gyerekekkel is, akik vevők voltak a lány közeledésére, írja a Marca.

Forrás: Blikk