Keserű Balázs Szerelmes
2024-03-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Keserű Balázzsal sok minden történt, amióta megnyerte Az álommeló első évadát: Balogh Levente elnöki asszisztenséből mára cégtárs lett, ráadásul a magánéletében is rátalált a boldogság, hiszen szerelmes.

– A győzelem után fenekestül felfordult az életem, és nem is annyira a munka mennyisége miatt, mert én Az álommeló előtt is rengeteget dolgoztam, de az életminőségem, a mentalitás, a szemléletmód, ahogy dolgozom, az egészen más – kezdte Balázs, aki az új munkahelyén töltött első 5-6 hónapban nagyon szeretett volna bizonyítani, ezért nagyon sokat dolgozott, ám be kellett látnia, hogy neki is szüksége van pihenésre.

– Hét hónap után volt az első szabad vasárnapom, de mielőtt bárki gazt ondolná, ezt Levente sosem kérte tőlem. Én voltam az, aki állandóan a feladatot kereste, aki meg akart felelni, és aki mindig azt mondta: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Aztán amikor felismertem, hogy nekem is kell a pihenés, a családom is, a barátaim is többet láttak – mesélte Balázs, akire a szerelem is rátalált. – Tavaly év végén a magánéletemben is pozitív változás következett, lett egy párkapcsolatom, és van mellettem valaki, aki már nem Az álommeló győztesét látja bennem, hanem a valódi Keserű Balázst. Rá kellett jönnöm, ki az, aki rám kíváncsi, és ki az, akit csak az ismertségem érdekel – mondta.

Balázs nagyon élvezi az új pozícióját, de szerinte a műsor következő évada versenyzőinek nagyon fel kell kötniük a gatyájukat, mert az igazi feladat csak azután következett. Minden nehézség ellenére elkötelezett Balogh Levente mellett.

– Leventével is közelebb kerültünk egymáshoz a valódi közös munka során. Persze, ezzel együtt megvan iránta a tisztelet, és megvan közöttünk a kellő távolság is, de sok időt töltünk együtt, és ahogy egy kapcsolatban is igaz, hogy lakva ismerszik meg a másik, ugyanúgy a munkában is az együtt töltött idő során épül a szakmai kapcsolat. Korábban azt mondtam, én Leventétől szeretnék nyugdíjba menni, és ehhez ma is tartom magam – árulta el.