Így menti meg a párkapcsolatod, ha továbbra is randiztok egymással!
2024-03-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gondolnád, hogy a heti rendszeres randi este megmentheti akár a szürkülő párkapcsolatodat? A kapcsolatot ugyanis folyamatosan ápolni kell, és életben tartani a szenvedélyt. Persze könnyű azt mondani, hogy nincs rá idő, sok a munka és a céges határidő, de hidd el, hogy ha igazán fontos számodra a párod, akkor megtaláljátok a módját minden héten annak, hogy kicsit elszökjetek kettesben. Hogyan alakítsatok ki egy ilyen új rutint? Segítünk!

Válasszatok egy napot, és tartsátok magatokat hozzá. Biztosítsd be, hogy ezt az estét ne írhassa felül egy focimeccs vagy egy előre befoglalt időpont a fodrászhoz, esetleg egy szülői értekezlet a suliban. A legjobb az, ha minden héten ugyanazt az estét szabadítjátok fel kettőtöknek, és lassan beépül a család életébe.

Felváltva tervezzetek. Minden héten cseréljetek, hogy ki válassza ki a programot. Legyetek kreatívak. Lehet egy egyszerű vacsi gyertyafény mellett, vagy keressetek egy jó filmet, színházi előadást vagy koncertet.

Már a felvezetést is tegyétek izgalmassá! Mutassátok ki lelkesedéseteket a várva várt program előtt, hagyjatok egymásnak szerelmes üzeneteket, apró figyelmességekkel célozgassatok az esti terveitekre.

Hagyd a munkát magad mögött. Ha komoly vitád volt a kollégáddal, vagy aggódsz egy közelgő prezentáció miatt, azt most próbáld kizárni. Ezen a randin nincs helye a problémáknak és a félelmeknek. Az ilyen beszélgetésekre hagyjatok időt egy sima hétköznap este.

Örökítsétek meg az estét. Készítsetek fotókat, videókat a programról és egymásról, írjatok fel egy-egy vicces mozzanatot, hogy később is vidáman gondolhassatok vissza egy-egy ilyen estére. Rosszabb napokon sokat segíthet ez a gyűjtemény.

 

A fenti ötleteket használjátok kiindulásként, de minden csak a saját fantáziátokon múlik. Hová mentek legközelebb?

 

Ez is érdekelhet! - 5 programötlet egy romantikus évfordulóra