Nick Árpi a Tinderen csajozott be
2024-03-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nick Árpádra 70 fölött talált rá a szerelem újra, s nem is akárhol: új párjával a Tinderen ismerkedett meg, ám a kapcsoltuk egyáltalán nem mondható egyszerűnek, hiszen egy igazi „se veled, se nélküled” románcról van szó.

– A Tinderen ismertem meg Mimit egy évvel ezelőtt. Féltve őrzöm a magánéletemet, de ő nagyon megérintett. A kezdeti fázisban csak beszélgettünk, heteken át üzengettünk egymásnak. Fontosnak tartottam, hogy megismerjem, nem az volt a célom, hogy azonnal randit kérjek tőle. Egy szép napon persze, eljött az első találkozás. Mondanom sem kell, remekül éreztük magunkat, nagyon sokat nevettünk – kezdte az erőművész.

– Még nem vált el, de nem is ez az, ami zavar. Jelenleg nem vagyunk együtt, de mindent megtennék, hogy ismét visszataláljunk egymáshoz. Őszinte leszek, az elmúlt egy év alatt tízszer szakítottunk. Ez egy igazi, se veled, se nélküled kapcsolat – árulta el Árpi, aki tudja magáról, hogy elég lobbanékony természetű, ezért Mimit már nagyon sokat megbántotta.

– Olyat is hallottam, hogy a barátnői szerint nem illek hozzá, mert sportosan öltözöm. Szerintem viszont nem ez az, ami számít, hanem, hogy órákon át tudunk beszélgetni, és hatalmasakat nevetünk együtt. Nem tudom, mit hoz a jövő, de bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz. Nekem ő nagyon fontos, és ha én is fontos vagyok neki, nem engedjük el egymás kezét – tette hozzá.