Krausz Gáborék vajon szoktak-e veszekedni?!
2024-03-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A Dancing with the Stars után újabb izgalmas kaland elé néz Krausz Gábor és Mikes Anna, ugyanis az Ázsia Expresszben mérettetik meg magukat. A sztárpár most elárulta, mire számítanak a realityben, továbbá arról is beszéltek, szoktak-e egymással veszekedni.

Krausz Gábor és Mikes Anna is részt vesznek a TV2 egyik legkedveltebb műsorának, az Ázsia Expressznek új évadában. A páros kapcsolata eddig felhőtlen és harmonikus volt, ám esélyes, hogy a műsorban tapasztaltak próbára teszik majd a szerelmüket, mivel a kihívások alatt nemcsak kemény munkára, de türelemre és erős összefogásra is szükségük lesz.

A szerelmesek most egy videóban meséltek arról, hogy mit is várnak a műsortól, valamint azt is elárulták, hogy szerintük fognak-e veszekedni. Anna elárulta, hogy még egyikőjük sem szerepelt a műsorban, ezért kissé félnek, de szeretnének úgy gondolni rá, mint egy nyaralásra. Gábor hozzátette, hogy úgy véli, hogy mivel eddig sem veszekedtek, most sem fognak.

"Szerintem amiért elvállaltuk, az az, hogy egy picit kiszabaduljunk ebből a mókuskerékből. Amióta a Dancingnek vége lett, sőt, igazából előtte is végig nyomtuk nyár óta munkával ezt az időszakot. Mi ezt egy nyaralásnak fogjuk fel, egy picit együtt vagyunk, jobban megismerjük egymást. Veszekedni eddig sem veszekedtünk, miért pont most veszekednénk. Úgyhogy ez egy jó kaland lesz, ezért vállaltuk el" – árulta el a sztárséf.