Kautzky Armand a válása utáni időszakról vallott
2022-10-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kautzky Armand nem túl gyakran beszél a magánéletéről, de a válása után most hírt adott arról, milyen az élete mostanság. A gyerekei kirepülésétől tart, mivel nehezen tud belegondolni abba, hogy elhagyják a családi fészket. Egy új taggal is bővült a családjuk, egy kiskutyával, amely még igencsak nevelésre szorul.

Kautzky Armand május végén számolt be arról, hogy feleségével 22 év után különválnak útjaik. A színész elmondta, azért döntöttek így, mert mindkettőjüknek szüksége volt a különlétre a hosszú együttlét és a gyermekeik születése után. A fia és a lánya már felnőttek, viszont Armandnak lelkileg még fel kell dolgoznia, hogy hamarosan el kell engednie a kezüket.

„A gyerekek már nem gyerekek. Armand és Lucia már felnőtt emberek, 19 és 21 évesek, és joguk van élni az életüket. Ez egy természetes folyamat, ma már nem kontrollálhatom őket, mint kicsi korukban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy lelkileg nem stresszes folyamat ez, megvisel majd, biztosra veszem. Ha elmennek, támogatni fogom az önállósodásukat, sőt, ha arról van szó, hagyom őket hibázni is!” – ecsetelte a színművész, majd megemlítette: jelenleg még együtt laknak.

Arról is beszámolt, hogy új taggal bővült a családjuk, ugyanis a két idősebb kutyájuk mellé egy Golden Retrieverrel is gazdagodtak. Mint fogalmazott, egyelőre még nagyon nehéz a kiskutyával, ezért kutyaiskolában próbálják nevelgetni. Kautzky egy nem túl pozitív történetet is elmesélt vele kapcsolatban:

„Éppen a medencében voltam, amikor a kutyus kétszer is becsúszott a vízbe. Természetesen, mint a legtöbb kutya, tud úszni, azonban nem ezzel volt a gond, hanem azzal, hogy kimenni nem tudott belőle. Bele sem szeretnék gondolni, milyen veszélyes ez, ha elfárad, és nem tud kijönni a vízből. Hála Istennek, ott voltam és megmentettem – mesélte a Borsnak a majdnem tragédiába torkolló sztorit.

A színész arról is beszámolt, hogy a nyári pihenő után már visszatért rengeteg elfoglaltságához, és gőzerővel készül a Karinthy Színházban. Emellett műsorvezetőként tevékenykedik a tévében, továbbá a Körúti Színházban egy új vígjátékban kapott szerepet.