Katalin gyereket akar, de Vilmos nem adja be a derekát
2022-03-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Katalin hercegné nagycsaládban nőtt fel, öten vannak testvérek, és ő is szívesen követte volna a szülei példáját. De hiába.

Katalin hercegné, aki jövőre lesz 40 éves, már háromgyerekes anyuka, de még mindig boldogan szülne egy újabb királyi sarjat. És ezt nem is titkolja, így egy-egy hetekig tartó eltűnése után mindig felröppen a hír, hogy biztosan terhes. Aztán mindig kiderül, hogy csak kacsa volt a gólyahír. Ugyanis férje viszont nem repes az ötletért.

- Vilmos mindig aggódik, ha egyévesnél fiatalabb gyerekekkel találkozom. Akkor mindig úgy megyek haza, hogy azt mondom: legyen még egy gyerekünk! – mondta erről nevetve Cambridge hercegnéje. Pedig ő mindig is azt tervezte, hogy legalább négygyerekes anyuka lesz, bár erről az ötletéről átmenetileg letett, miután kitört a koronavírus-világjárvány. De a vakcináknak és a magas átoltottságnak köszönhetően most elérkezettnek látta az időt arra, hogy újra szülőkké váljanak, Vilmos azonban úgy gondolja, hogy még egy gyerek túl nagy terhet róna rájuk. Szerinte túl sok kötelezettségük van, amiket nem tudnának már maradéktalanul teljesíteni még egy gyerek mellett. Márpedig a trón leendő várományosaként szerinte az a legfőbb feladata, hogy megfeleljen a királyi ház és az alattvalók elvárásainak.

Pedig Erzsébet királynő is boldog lenne, ha unokája négygyerekes apa lenne, hiszen ő maga is négy gyermeket hozott a világra: Károly 1948-ban, Anna 1950-ben, András 1960-ban, Eduárd 1964-ben született. Vilmos ennek ellenére egyelőre nem adta be a derekát. Pedig amikor a közelmúltban megszületett Katalin húgának, Pippa Middletonnak a második gyermeke, a hercegnében még inkább fellángolt a negyedik gyerek utáni vágy. Ám Vilmos közölte vele, hogy a húga gyermekének a ringatásával élje ki a babák iránti vágyait, mert nekik bizony nem lesz újabb gyermekük!

Forrás: Blikk