Tóth Andi igaz szerelemre vágyik
2022-03-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Tóth Andi karrierje száguld: jól keres, álomlakásban lakik, álomautót vezet. Már csak a nyugalom hiányzik az életéből... És az új, igaz szerelem. De utóbbit nem is olyan könnyű megtalálni.

– Nagyon nehezen nyitok, mert rengeteget sérültem. Emiatt hatalmas falakat húztam magam köré, amiket nehéz lebontaniuk a férfiaknak – meséli a Story magazinnak, azt is bevallva, bizony ritka, hogy valaki igazán megfogja, és szerelembe essen vele. – Annyira egyszerűek manapság a férfiak, de sajnos a nők is. Hihetetlen felszínesség uralkodik, amitől falra mászom. Az 'éld ki magad' mondattól pedig egyenesen undorodom – folytatja Andi, hozzátéve, mélységesen elszomorítja, hogy mára teljesen felborultak a szerepek, és a férfiak elvárják, hogy egy nő kezdeményezzen.

Ha jönne az igazi, boldogan lenne családanya is:

– Én ennél régimódibb vagyok, azt gondolom, egy férfi vegye be a várat. Ha nem, akkor hiába vagyok szeretethiányos lány, ezerszer inkább vagyok egyedül. (...) Szeretnék egy kertes házat, ahol lehet egy kutyám végre. Nagyon szeretnék egy rottweilert. Elsősorban a magam boldogsága ez az álomkép, de ha valaki társul mellém, aki épít, akivel boldogítjuk egymást, az még jobb. Nem rémiszt az sem, hogy fiatalon menjek férjhez, és családom legyen.

Forrás: Blikk