Joshi Bharat exfeleségének vallomása
2023-11-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Szabó Csillát 2019-ben hagyta el a népszerű televíziós, Joshi Bharat. Az egykori feleség ma már kifejezetten hálás azért, hogy akkor elment tőle a férje, s teljesen másképp tekint saját magára is, sőt, új célja is van.

Joshi Bharat exfelesége mára már pozitívan tekint a válásukra, ami egy 30 éves házasság végére tett pontot. Csillának az elmúlt években sikerült felállnia a padlóról, ami nem volt könnyű, hiszen a szakításuk a nyilvánosság előtt zajlott. Ám mára mégis erősebbnek érzi magát, mint valaha, sőt, már egy új kapcsolatra is nyitott.

„Én ma már őszintén hálás vagyok Bharatnak, hogy elhagyott. A legjobb dolog, ami történhetett velem, hogy egyedül maradtam."

Nyilatkozata szerint már belevetette magát a randizásba is, és bár nyitottan áll egy új párkapcsolathoz, egyedül is nagyon jól érzi magát.

„Azóta csak magamra koncentrálok, feszegetem a határaimat, egyre jobban megismerem magam, és ettől a fejlődéstől – ami nem korfüggő – rengeteg energiám van. Imádok egyedül élni, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy magányos vagyok” – osztotta meg Csilla, aki arról is őszintén beszélt, hogy évekkel ezelőtt még egészen mást jelentett számára a boldog élet.

„Két éve még nem gondoltam, hogy a boldogság jelenthet mást, mint hogy háziasszonyként robotolok egész nap, a szeretteim kedvére téve. Akik, félreértés ne essék, sosem kérték tőlem ezt, inkább én gondoltam úgy, hogy ez a feladatom családanyaként életem végéig” – mondta, Csilla, aki azóta már teljesen másképp tekint az életére.

„De ez a tévhitem már nincs. Végre nem csak szolgának érzem magam, hanem én lettem a saját életem főszereplője.”

Nem csak a saját kudarcaiból sikerült felállnia, de – a válásból erőt merítve – az a célja, hogy másoknak is segítsen megtalálni az örömöt az életben, ezért boldogságkereső irodát nyit. Úgy gondolja, nem csak akkor lehet valaki boldog az életében, ha egy társat talál, ezért szándékosan nem társkereső adatbázist szeretett volna létrehozni. Úgy érzi, a kora és az élettapasztalata alapján másoknak is segíthetne talpra állni a kudarcok után, vagy megtalálni azt, ami igazán boldoggá teszi őket az életben.