Nyertes Zsuzsa titkolta nagymamaságát
2023-11-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nyertes Zsuzsa nem is lehetne boldogabb, hiszen négy hónapja megszületett az első unokája, Olivia. Elárulta, miért titkolta eddig, hogy nagymama lett.

Nyertes Zsuzsa a nagy titkok őrzőjének mondhatja magát, hiszen egészen az idei év elejéig nem árulta el, hogy a kedvese négy évvel ezelőtt, a 60. születésnapján megkérte a kezét. Most egy jóval másik történést hallgatott el, mégpedig, hogy nagymama lett. Korábban már sokszor eljátszott a gondolattal, hogy milyen lesz majd, ha születik egy unokája, mostanra pedig ez az álma is valóra vált. A lánya karácsonykor tudatta vele az örömhírt, miszerint várandós, így a színésznő majd' egy évig nem szólt semmit a körülötte zajló dolgokról.

„Őszinte leszek, nagyon csodálkozom magamon, hogy eddig sikerült titokban tartanom Olcsit, de ez volt a lányom kifejezett kérése, és nem akartam szégyenben maradni előtte. Cserébe megígérte, ha eljön az ideje, szabadon világgá kürtölhetem a boldogságomat. Most, hogy túl vagyunk az első három hónapon, már nem kell titkolóznom. Jó, jó, az igazság az, hogy nem teljesen sikerült megőriznem a hírt… Amint aznap este hazaértünk, felhívtam a legközelebbi barátaimat és kollégáimat, Sáfár Anikót, Bodrogi Gyuszit és Straub Dezsőt. Bennük tökéletesen megbíztam, és miután Olivia megszületett, újból tárcsáztam őket…” – mesélte vígan.

A lánya, Zsuzsó nem igazán bízott édesanyja hallgatásában, mint mondta, biztos volt benne, hogy maximum egy hét után kikotyogja. A terhességet különleges módon jelentették be a családnak, amikor az anyukája legkisebb húgánál, Andinál gyűltek össze szenteste. A vacsorát követően játszani kezdtek, s Zsuzsó egy új játékot javasolt.

„Mindenki kezébe adtam egy borítékot, és az ultrahangfelvétel hátoldalára személyes üzenetet írtam, például ezt: 'Szia, nagypapi! Júliusban érkezem, várom a találkozást!' Anyának esett le utoljára a hír, mert azt hitte, a mellette ülő nagymamának szóló borítékot kapta meg, közben ő lett az új nagymama a családban. Miután felfogta, örömkönnyekkel borult a nyakamba” – idézte fel az édesanya, aki egy gyönyörű kislánynak, Oliviának adott életet.

A szülésre pozitív élményként tekint vissza, de a nagy aggodalom miatt csak akkor szóltak a nagyszülőknek, amikor már világra jött a kisbaba. Amióta megtapasztalta a szülőség örömeit, még szorosabb lett a kapcsolata az anyukájával, illetve sok mindent most értett meg, így még jobban felnéz rá.

Zsuzsa – átvéve a szót – megjegyezte, hogy igyekeznek mindenben segíteni a gyermekének, de nem akarnak rájuk telepedni. Szerencsére közel laknak egymáshoz, ezért szükség esetén egyből tudnak ugrani.

„Olcsika igazi lány, sokkal többet gőgicsél a nagypapinak, mint nekem, de nem vagyok ám féltékeny. Bőven beérem azzal, ha rám mosolyog, amikor meglát. Repülünk a boldogságtól. Négy hónap is kevés volt ahhoz, hogy felfogjuk, Olivia itt van velünk!” – áradozott Zsuzsa.