Jennifer Lopez elmesélte, milyen romantikus volt Ben Affleck lánykérése
2022-04-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Néhány napja robbant a hír, hogy 20 évvel az első után, Jennifer Lopez és Ben Affleck ismét eljegyezték egymást. A hírt az elmúlt napokban az énekesnő újságolta el az az On the J. Lo oldalán, most pedig újabb izgalmas részleteket osztott meg a lánykérésről.

 

„Szombat este a kedvenc helyemen a habfürdőben féltérdre ereszkedett a gyönyörű szerelmem, és megkérte a kezem” - kezdte az énekesnő.

"Amikor feltette a kérdést a szemébe néztem, és mosolyogtam és sírtam egyszerre, mert alig tudtam felfogni, hogy 20 év után ez újra megtörténik"– magyarázta JLo, majd így folytatta:

„Szó szerint szóhoz sem jutottam, erre ő ezt kérdezte: „Ez egy igen?” Erre én rávágtam, hogy IGEN, természetesen ez egy IGEN"

Az 52 éves énekesnő elárulta, hogy nagyon zokogott, amikor Affleck feleségül kérte, és az egész alkalom az egyszerűsége miatt még sokkal romantikusabb lett.

"Csak folytak a könnyek az arcomon, annyira boldog voltam. Ez volt a legromantikusabb dolog, amit valaha is el tudtam képzelni. Csak egy csendes szombat este volt itthon, amikor két ember megfogadta, hogy örökké ott lesznek egymásnak majd. Két nagyon szerencsés ember, akik kaptak egy második esélyt az igaz szerelemre"- mesélte végül JLo.

Forrás: Blikk