Tücsi párkapcsolati nehézségeiről vallott
2022-04-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nehéz időszakon van túl Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és férje, Sofron István. A műsorvezető őszinte bejegyzésben vallotta be, hogy nemrégiben komoly válságba került a párkapcsolatuk.

 

Tücsi párja, a válogatott jégkorongozó Sofron István tavaly júliusban a Csíkszereda csapatához igazolt, ám a felesége nem tartott vele, mert az akkor kétéves kislányuk nem sokkal később kezdte el az óvodát.

Azóta eltelt majdnem egy év, és a párnak sok nehézségen kellett keresztül mennie, amiről Tücsi most rendkívül őszintén vallott.

„Baromi nehéz volt, iszonyatosan hiányzott, hogy nincs együtt a család, hogy erőn felül próbáltam kompenzálni Narának Sofi hiányát, hogy egy szabad percem nem volt, hogy minden éjjel hulla fáradtan estem az ágyba… egyedül… Sokszor azt hittem, ezt nem fogjuk kibírni” – írta Tücsi legújabb Instagram-fotója mellé, amelyen a férjével és a kislányukkal együtt tartják a bajnoki trófeát, amit idén Sofron István csapata emelhetett a magasba.

A házaspár most egy időre véget vethet a távkapcsolatnak, amiért Tücsi nagyon hálás:

"Most itt állunk a kupa mellett, 8 nehéz hónappal a hátunk mögött, de a szövetségünk erősebb, mint volt. Nagyon várjuk az együtt töltött időt"– írta bejegyzésében a műsorvezető.

Forrás: Blikk