Rúzsa Magdi 11 éve találkozott először a férjével
2022-04-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rúzsa Magdi élete fenekestül felfordult mióta február elején világra hozta hármasikreit. Az énekesnő naphosszat gyönyörködik gyermekeiben, Lujziban, Kevében és Zalánban. Minden idejét az anyaságnak szenteli, hiszen nem egyszerű feladat egyszerre három kisbaba életéről gondoskodni. Ő maga is megváltozott az anyaság által, elmondása alapján elképesztő teherbírása lett, amit régebben nem gondolt volna. Magdi a színpadra való visszatérését még idén tervezi, a Blikk információi szerint július 1-én a Budapest Park színpadán, különleges koncertshow-val köszönné meg a közönségének, hogy 17 éve mellette állnak.

Most minden a gyerekek körül forog náluk, az egész család el van ragadtatva a három lurkótól. Emellett az énekesnő próbálja a párját sem elhanyagolni. Social media felületén egy esküvői fotóval nosztalgiázott, és elmesélte, hogy 11 éve találkoztak először Vilmossal.

"11 éve találkoztunk. Azóta vagyunk mi így, jóban-rosszban, bárhogy is, de kitartóan kapaszkodunk egymásba. Hét év után összeházasodtunk, közben szülők lettünk. Hihetetlen ez az egész utazás... Ez az eddigi legszebb évfordulónk, mert már igazán van mit ünnepelni." - osztotta meg boldogan.

Forrás: Blikk