Jennifer Lopez Ben Affleckkel kötött házasságáról vallott
2022-11-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szinte filmbe illő, ahogyan Jennifer Lopez és kedvese, Ben Affleck újra egymásra találtak 20 év után. A sikeres színésznő-énekesnő most először nyilatkozott arról, milyen is a házasságuk és miért vette fel a férje nevét.

Jennifer Lopez a felhők felett jár három méterrel, amióta összeházasodtak Ben Affleckkel. Az 53 éves színésznő most a kapcsolatukról vallott az amerikai Vogue magazinnak. Köztudott, hogy Jennifer és Ben szerelme már 20 évvel ezelőttig nyúlik vissza, azonban akkor csak az eljegyzésig jutottak el, mert még fiatalok voltak. A táncosnő viszont elárulta, hogy sosem váltak el teljesen az útjaik.

„A körülöttem lévő emberek tudják, hogy ő mindig nagyon különleges személy volt számomra. Amikor újra kapcsolatba kerültünk egymással, azok az érzelmek még mindig valóságosak voltak” – jegyezte meg a művésznő, aki fel is vette Ben nevét, ezen pedig sok rajongója igencsak meglepődött.

„Az emberek még mindig Jennifer Lopeznek fognak hívni, de a hivatalos nevem Mrs. Affleck, mert házasok vagyunk. Férj és feleség vagyunk, erre büszke vagyok. Szerintem ez nem probléma. Megértem, hogy az embereknek vannak érzéseik ezzel kapcsolatban, ez így van rendjén, de ha tudni szeretnéd, hogy én mit érzek, akkor azt gondolom, hogy romantikus. Hagyományt és romantikát hordoz magában, vagy csak ilyen lány vagyok” – magyarázta a magazinnak a még mindig csúcsformában lévő énekesnő.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés


A sokoldalú színésznő elsősorban édesanya is, aki imádja a gyerekeit. Kitért arra is, hogy folyton buzdítja őket, illetve arra sarkallja, hogy ne féljenek kiállni magukért és elmondani a véleményüket. Mostanság már ő is sokkal határozottabb jellem lett, rendszeresen ad hangot politikai vagy épp társadalmi témáknak. Ben Affleck sem hagyhatta szó nélkül, milyen varázslatos a kapocs közöttük, és így nyilatkozott:

„Van valami varázslatosan jó és szeretettel teli Jennifer szívében. Pontosan erre az emberre emlékszem 20 évvel ezelőttről. Talán ő látja mindazt a változást, amin keresztülment, de én csak azt látom, hogy mindezek ellenére megtartotta azt a dolgot, ami a leghihetetlenebbé tette számomra: a szívét, a mérhetetlen szeretettel. Ő az én példám, hogy milyen ember szeretnék lenni” – emelte ki a férje.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés