Csuti nem zárkózik el az online ismerkedéstől
2022-11-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

November 21-én indul a TV2 Farm VIP műsorának harmadik évada, amelyben Szabó András Csuti is feltűnik majd a sárga csapat tagjaként. Az üzletember a műsor során a rengeteg élmény és szép emlék mellett egy románccal is gazdagodott, ugyanis a forgatás alatt közelebb került Szorcsik Vikihez, ám a kapcsolatuk néhány héttel ezelőtt véget ért.

A színésznő és az üzletember a szakítás után a műsor sajtótájékoztatóján találkoztak először. Külön-külön érkeztek, és az eseménynek otthont adó étteremben is egymástól távol, külön társaságban foglaltak helyet. Igyekeztek tudomást sem venni a másikról, a szemkontaktust is kerülték, bár néha azért össze-összeakadt a tekintetük. Viki próbálta leplezni, hogy esetleg kínosan érezné magát, de úgy tűnt, ez nem mindig sikerül, mivel többször kiült az arcára, hogy belül valójában mit érezhet. Ám a Blikk hiába kérdezte, a magánéletéről nem volt hajlandó beszélni. Vele ellentétben Csuti végig jókedvű volt, kedélyes úriember módjára viselkedett mindenkivel, a Blikknek pedig még a színésznővel való kapcsolatáról is mesélt.

– Nem tagadom, bent fejben és lélekben is közel kerültem valakihez. Érdekes dolgokat mozgatott meg bennem, abszolút megvolt közöttünk a rezgés, a kémia, de mindennek van eleje és vége. Nem bánom, hogy ezt is megéltem, és nem tölt el rossz érzéssel, hogy mindezt most a nézők is látják majd, hiszen minden, ami ott velünk történt, az szép emlékként maradt meg bennem – reagált az üzletember, aki hozzátette: bár jelenleg egyedülálló, nem keresi görcsösen a szerelmet, de szívesen ismerkedik.

– Nekem nem a válás jelentette az elengedést, hanem az a pont, amikor fejben és lélekben lezártam magamban a házasságomat. Jelenleg nem keresem és hajkurászom a szerelmet. Akkor is jól érzem magam a bőrömben, ha egyedül vagyok, és akkor is, ha van mellettem egy társ. Nem ragaszkodom ahhoz, hogy párom legyen, de nyitottan állok mindenhez, szívesen ismerkedem. Jelentkezők akadnak, kapok üzeneteket, kommenteket, ajánlatokat. Nem zárkózom el az online ismerkedéstől sem, bárhol találkozhatok olyan hölggyel, akivel kialakulhat valami. Személyesen úgyis kiderül, működik-e közöttünk bármi is – magyarázta a Blikknek Csuti.