Molnár Nini és Gergő gazda szorosabbra fonták a kapcsolatukat?
2022-11-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az idei Celeb vagyok, ments ki innen! évadában egy szerelem is elkezdett kibontakozni a dzsungelben Molnár Nini és Múcska Gergő között, akik egyszerre érkeztek meg a táborba. A divattervező elmondása szerint a 0. perctől kezdve együtt voltak, így könnyen megtalálták a közös hangot. Bár a gazda fiatalabb néhány évvel, Nini észrevette, mennyire talpraesett, értelmes és jó humorú. Ki is jelentette, hogy mellette mindig biztonságban érzi magát. Később azonban elváltak az útjaik, amikor a modell kiesett a játékból, és ez meg is viselte Gergőt.

A szőke szépség a hazaérkezése után alig várta, hogy újra találkozhasson a fiúval. Sőt, mint kiderült, még a reptérre is kiment elé, illetve a műsor fináléjának vetítésére szintén közösen érkeztek, majd nézték meg azt.

"Volt egy kis időnk az idefelé vezető úton megbeszélni, hányadán állunk. Részemről úgy van, hogy majd az idő eldönti. Tényleg nagyon jóban vagyunk, és majd meglátjuk, mi lesz"– ecsetelte a gazda, majd Nini is elmondta, hogyan vélekedik a kapcsolatukról.

„Ami az alapvető dolog az az, hogy egy őszinte és mély barátság alakult ki közöttünk. Azt majd meglátjuk, el akarjuk-e rontani vagy sem” – fogalmazta meg gondolatait.

Úgy tűnik, azóta sem bírják ki egymás nélkül, még videóhívásban is beszélnek, amikor nem tudnak együtt lenni. Gergő a 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztotta meg, hogy egy kisállatot tervezett ajándékozni a lánynak, aki hatalmas vigyorral fogadta a közeledését.

"Imádom. Megérdemli első állatnak? Ps... kezdésnek jó"– olvasható a sztorijában. Hogy a műsor óta már egy párt alkotnak-e, egyelőre nem árulták el, de minden jel arra utal, hogy szorosabbra fűzték a kapcsolatukat.