Top 5 módszer, hogy megtudd egy igazi férfival randizol (és nem egy kisfiúval)!
2020-10-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Alapesetben azokat a fiúkat, akik felnőttkorba léptek, már férfiaknak nevezzük. De talán Te is tudnál mesélni olyan történeteket, amikor azt hitted, hogy egy érett felnőtt emberrel van dolgod, ehelyett egy 30-as éveiben járó gyerek jött el a közös randitokra. Ez egy olyan problémakör, amelyet nem könnyű az elején azonosítani, és pláne megoldást találni rá. A kulcs az lehet, ha megpróbálod jobban megérteni őket, és felismerni azt a lényeges különbséget, ami fiú és férfi között feszül.

De honnan is tudhatod, hogy Te éppen melyikkel randizol? Az alábbi 5 módszer segíthet!

1. Egy férfi már jól érzi magát a saját bőrében.

A nők számára talán nincs is vonzóbb egy magabiztos és kiegyensúlyozott pasinál. Aki már pontosan tudja, hogy ki ő, mennyit ér, és mit vár el az élettől. Egy igazi férfi nem kérkedik, és nem hasonlítgatja magát másokhoz. Nem érdekli, hogy milyenek voltak az exeid, és velük hogyan éltél. Egyszerűen hagyja, hogy úgy éld az életed, ahogyan szeretnéd, mert boldognak szeretne látni.

2. Nem kell megváltoznia ahhoz, hogy megfeleljen számodra.

Érezted már valaha egy randipartnereddel kapcsolatban, hogy sok tulajdonsága megfelelő lett volna számodra, de még valami hiányzott belőle? Hát persze, hogy érezted. Mindannyiunkkal így van ez. A probléma viszont abban áll, hogy túl sok nő megy bele egy olyan kapcsolatba, amelyben nem kap meg mindent, amire a boldogságához szüksége lenne, inkább megelégszik kevesebbel, csak ne legyen magányos. Amikor egy kisfiúval randizol, az azt jelenti, hogy az élete több területén még fejlődnie kellene. De Te nem egy olyan emberre vágysz, akinek ilyen sokat kell még változnia, hogy megfelelhessen számodra. Ráadásul általában ezek a változások egyáltalán nem, vagy nem úgy következnek be, ahogyan azt Te szeretnéd.

Ezt is olvasd el! - Miként viselkedik egy igazi férfi a párkapcsolatban?

3. Egy férfinak vonzó, ugyanakkor reális céljai vannak.

Nagyszerű dolog együtt lenni egy olyan emberrel, akinek nagy tervei és álmai vannak. De, ha ezek a célok túlságosan elrugaszkodottak a valóságtól, és minden valószínűség szerint elérhetetlenek számára, az már konfliktusokhoz vezet. Ha ugyanis pontosan tudod, hogy a párod sosem lesz képes elérni a vágyott célját, hinni sem tudsz majd benne, és ezzel együtt sosem lesz az, akit Te igazán keresel életed társának.

4. Felvállalja a saját hibáit.

Az egyik legfontosabb tulajdonság egy felnőtt emberben, hogy felismeri, ha valami rosszat tett, és felelősséget is vállal érte. Aki viszont nem veszi észre, ha hibázott, az tanulni sem fog belőle, mert szerinte minden a legnagyobb rendben van. Az összes párkapcsolatban előfordulnak hibás lépések, döntések, és akaratlanul is megbántják egymást az emberek. A cél az, hogy olyan társat találj, aki nem tagadja, ha hibázott, inkább felvállalja, és próbálja helyrehozni.

5. A legjobbat hozza ki belőled.

Sok nőnek kellene ezt a legutolsó tanácsot megfogadnia, ha randizásra szánja el magát. Ha ugyanis egy kapcsolatban nem tudod önmagadat adni, és folyamatosan frusztrált vagy a másik miatt, mert fogalmad sincs, hogyan viselkedj, hogy megfelelhess számára, az minden lesz, csak felhőtlen szerelem nem. Ha viszont azt érzed, hogy a párod mellett kinyílik számodra a világ, eldobhatod az összes korábban magadra erőltetett szerepet, és végre az lehetsz, aki tényleg Te vagy, annál nagyobb boldogság nem is történhet senkivel. Erre pedig egy kisfiú sosem lesz képes.