Janicsák Veca újabb részleteket árult el a válásáról
2022-10-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Janicsák Vecának sok mindent kellett elnyomnia magában a házassága során, de már sokkal szabadabbnak érzi magát, amióta kilépett belőle.

Veca idén februárban adott hírt arról, hogy férjével, Ladányi Jancsó Ábellel elválnak. Az énekesnő azóta egyedülálló anyaként neveli a kislányát, Emmát, akinek mindent próbál megadni, amit csak lehet. Viharos kapcsolata után egykori párjával próbálnak közös nevezőre jutni gyermekük érdekében. A DTK: Elviszlek magammal című műsorban az énekesnő most több részletet is elárult a válásukról.

„A kapcsolatunkban én voltam az anya és az apa egyszerre. Tehát anyagilag is én vállaltam a felelősséget mindenért... és fizikailag is. Ebben fáradtam el” – jegyezte meg Veca, aki már belefáradt abba, hogy Ábel sosem tartotta be a neki tett ígéreteit. A hosszú évek során rengeteget kellett nyelnie miatta, ami állítása szerint nagyon megviselte őt, s sokszor beteg is lett a kimerültség következtében.

"Most már jogilag is volt párkapcsolatról van szó, tegyük hozzá"– mondta annak kapcsán, hogy hivatalosan is különváltak.

Az énekesnő hozzátette: most már mindent másképpen csinálna, nem tűrne el annyi mindent, illetve nem hallgatná el a véleményét bizonyos témákban. Az elfojtott dolgoknak ugyanis komoly nőgyógyászati betegségek lettek a következményei.

„Mindenki sérült. Gyerekkoromból is ezt hoztam. Azért fordultam ki önmagamból, mert otthonról is ezt hoztam. Nem kaptam meg azt az apai szeretetet. Elváltak a szüleim az én születésem miatt... az emberben ez egy komoly sebet hagy...” – magyarázta Veca, hangsúlyozva: szerinte részben ez okozhatta a saját házassága végét is.