Tóth Vera szerelmi vallomással köszöntötte fel a vőlegényét
2022-10-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Tóth Verát még tavaly év végén jegyezte el a párja, Pauli Zoltán, kapcsolatuk azóta pedig egyre csak erősebb lett. Korábban elárulták, hogy mivel Zoli a vállalkozása fejlesztésén dolgozik, Vera pedig új dologba vágott bele, így valószínűleg csak 2023-ban tartják meg az esküvőt. Azt viszont leszögezték, hogy nem Palkonyán tartják a nagy napot, mivel elsősorban a vállalkozásuk köti őket oda. A különleges eseményen elsősorban lazítani szeretnének, hagyományos lagzival, szűk körben.

Az aranytorkú énekesnő most egy szerelmi vallomással köszöntötte fel a vőlegényét születésnapja alkalmából, illetve egy videót is megosztott róla a közösségi oldalán, amely ide kattintva tekinthető meg.

"Nagyon boldog születésnapot, te bolondos cinkostársam. Ugyanúgy szeretlek, mint amikor először megláttalak, meg amikor otthagytad a kulcsodat a Balatonon, és visszacsúszkáltunk érte kocsival, mert tél volt és jég, meg amikor a hóesést néztük a legkisebb szobából a Kabalában, vagy Szilveszterkor hajnalban rám írtál, hogy jobb lenne együtt tölteni" – olvasható az énekesnő bejegyzésében.

"Persze azt gondoltam, tuti valami bódítószer mondatja veled, de ezek szerint nem, mert azóta is együtt nyomjuk az 'ipart'. Túléltünk már sok mindent, meg a Covidot és különben is, mit nekünk egy gazdasági világválság? Legyél kitartó, és érezd jól magad, meg ha valami változás lesz, akkor szólj" – tette hozzá Vera a szívhez szóló köszöntéshez.