Monoki Lehel elárulta, milyen a viszonya Gyenesei Leila kislányával
2022-10-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Két éve boldogok együtt az Arena4 sporttelevízió műsorvezetői, Gyenesei Leila és Monoki Lehel. A tévések egy párként először a TV2 Párharc című műsorában láthatóak együtt. A szerelmesek a többi versenyzővel való feszültségek ellenére hatalmas élményként élték meg a játékot, egyedül az egykori világbajnok öttusázó kislányának hiánya viselte meg őket. Mimit ugyanis Lehel is rajongásig imádja.

A párnak a műsorban való szerepléssel az elsődleges célja az volt, hogy kipróbálhassák magukat különböző feladatokban, hiszen mind a ketten imádnak játszani. Nem tagadják, a többi versenyzővel már az elejétől fogva elég intenzív volt a viszonyuk, de mindez az ő kapcsolatukra nem volt hatással. Nyaralásként fogták fel a játékban töltött időt, egyedül Leila ötéves kislányának, Miminek a hiánya okozott számukra nehézségét.

– Nehéz volt a kislányom nélkül. Sok műsorba hívtak már hosszabb időre vagy külföldre, de miatta nem vállaltam el egyiket sem. Ez a tizenhét nap nélküle – amíg tartott a Párharc forgatása – még pont belefért. Az is fontos szempont volt, hogy napi szinten tudtam vele kapcsolatot tartani. Olyan felkérést anyukaként nem vállaltam volna el, ahol teljesen el lettem volna tőle zárva. Azt nem bírnám ki – mondta a Blikknek Gyenesei.

Leila számára mindig a kislánya az első, ezért fontos volt, hogy leendő társa Mimivel együtt fogadja el és szeresse őt. Monoki Lehelnek azonban ez nem is volt kérdés, az első perctől kezdve megtalálta a közös hangot párja gyermekével.

"Szerencsére a lányom és Lehel nagyon jól kijönnek, sőt, imádják egymást. Az első pillanattól kezdve van közöttük egy olyan mély és őszinte kapcsolat, szeretet, amit nem lehet csak úgy megjátszani. Nekem elsődleges volt az, hogy ha valaki engem szeret, annak őt is imádnia kell. Mi ketten vagyunk, így kell minket elfogadni"– jelentette ki a Blikknek Leila.

– Van, hogy nekem jobban hiányzik, mint az édesanyjának – vette át a szót az Exatlon Hungary műsorvezetője.

"Úgy szoktam fogalmazni, hogy nekem igazából Mimi a szerelmem, és neki van egy anyukája. Sajátomként szeretem, csodálatos a kapcsolatunk. Igazi cinkostársak vagyunk. Például, ha mindketten szeretnénk csokit enni, azt kell mondani, hogy anya, ott a pók a falon, és amíg ő odanéz, addig mi ketten kilopjuk a csokit." - mesélte Lehel.

– Hol az apai ösztönöket hozza elő belőle, hol a gyermeki énjét. Olyankor azt érzem, nekem van egy ötéves Mimim és egy hatéves Lehelkém. Képesek akár összefogni is ellenem, mint két jó testvér, és nekem kell kordában tartanom őket – fűzte hozzá nevetve Gyenesei Leila.