Istenes Bence nagyon büszke Csobot Adélra
2022-12-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szombat este – megannyi izgalom, táncpróba és produkció után – kiderült, hogy Csobot Adél és Hegyes Berci nyerték a Dancing with the Stars legújabb szériáját. A stúdióban hatalmas ováció tört ki a győztesek nevének hallatán. Természetesen a helyszínen ott volt Istenes Bence is, aki a háttérből szurkolt kedvesének, s most elmondta, mit gondol az énekesnő sikeréről.

Idén Hegyes Berci és Csobot Adél lettek a táncparkett királya és királynője, azaz a Dancing with the Stars harmadik évadának győztesei. Az énekesnő és a profi táncos többször is elérzékenyültek az utolsó élő adásban, hiszen tudták, hogy ott valami véget ér. Amikor Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna átnyújtotta nekik a trófeát, Adél könnyezve hálálkodott, majd kijelentette: ő még soha nem nyert semmit, így még jobban örül az első helyezésnek.

A döntő igazán érzelmes hangulatban telt, mivel a sztárokat elkísérték a párjaik is, akik a színfalak mögül támogatták a szerelmüket. Többek között Istenes Bence is felbukkant, és miután kihirdették a győztest, átkarolta Adélt, majd egy forró csók is elcsattant. Bence most egy közös fotót is megosztott az Instagram-oldalán, amelyhez megható sorokat írt kedvese számára.

„Most már nem csak én tudom, milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország! Megérdemelted a győzelmet és azt is, ami ezután vár rád. Mondjuk azért örülök, hogy 4 hónap után végre hazajössz, meg fogsz lepődni, mekkorát nőttek a fiúk” – olvasható a műsorvezető posztjában.