Nádai Anikó és Hajmásy Péter rendszeresen randiznak
2022-12-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Amióta megszületett a kisfia, Nádai Anikó a felhők felett jár három méterrel, mivel végre teljes lett a családjuk. Alex érkezése után viszont sem ő, sem pedig a párja nem akarták azt, hogy eltávolodjanak egymástól, ezért megbeszélték, hogy rendszeresen randiznak majd. 

Nádai Anikó nyár közepén adott életet a második kisfiának, aki végül a Hajmásy Alex nevet kapta. A tévés nem várt sokáig azzal, hogy visszatérjen dolgozni, ugyanis a ValóVilág 11. évadát ezúttal is ő vezeti Puskás Peti társaságában. Az édesanya saját bevallása szerint már elkezdte az életmódváltást, szeretne formálni az alakján, így újra edzeni kezdett nemrégiben.

Jól láthatóan szépen halad ezen az úton, hiszen a csinos műsorvezető egyre jobb formában van a szülés óta. Pár napja kiszöktek a vőlegényével, Hajmásy Péterrel egy revüshow-ra randizni, szinte biztos, hogy a fellépők mellett minden szem rászegeződött! Az anyuka csodásan festett a sötétzöld, bársonyos ruhájában, mely tökéletesen kiemelte karcsú alakját.

A különleges estéről posztot is osztott meg, ezzel alátámasztva, mennyire ragyogott a meghitt randevún. Továbbá az egy napig megtekinthető Instagram-sztorijában még több részletet mutatott A nagy Gatsby tematikájú eseményről és a ruhakölteményéről egyaránt.