Hegyes Berci megható sorokban mondott köszönetet szerelmének
2022-12-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Múlt szombat este Csobot Adél és Hegyes Berci hódította el a Dancing with the Stars trófeáját. Az elmúlt időszak rengeteg megpróbáltatással járt számukra, családtagjaikat pedig a táncpróbák miatt alig látták. A profi táncos különösen hálás barátnőjének.

A táncos sokáig csak baráti kapcsolatot ápolt a fodrászként dolgozó Vágner Fannival, ám a barátságból hamar szerelem lett. Szeptemberben pedig már össze is bútoroztak, és nagyon élvezik, hogy egy fedél alatt élnek.

Most a verseny után pár nappal Berci a közösségi oldalán mondott köszönetet szerelmének, Fanninak, aki minden percben ott állt mellette, ez pedig sokat jelentett a táncos férfinak, olyannyira, hogy úgy érzi, nélküle nem tudta volna ilyen gördülékenyen megugrani az akadályokat.- Most pedig szeretném kifejezni köszönetemet annak az embernek, aki a legnagyobb segítségem volt az egész évad alatt, Neked Fanni, amiért legnagyobb támaszom voltál az elmúlt 4 hónapban, mellettem voltál a legfáradtabb, legstresszesebb időszakban és mindig szerető, meleg otthonba térhettem haza hozzád. Bizonyos, hogy nélküled nem tudtam volna végig csinálni a műsort ilyen kiegyensúlyozottan, nagyon szeretlek! És nyilván az én frizuráim voltak a legjobbak. Most pedig jöjjön az az időszak, ahol én leszek a Te támaszod! - olvasható a közösségi oldalán.