Mauritius utazás színvonalas körülmények között
2022-12-02  /  Szerző:   /   Ajánló
Ha a soron következő nyaralás színhelyéül egy minden tekintetben biztonságos, sokszínű, kulturális, gazdag programlehetőségekkel kecsegtető, csodaszép úti célt tennénk meg, a Mauritius utazás, mint opció, garantáltan előre borítékolja az elégedettségünket.Békésen egymás mellett élő kultúrák páratlanul színes palettája

Mauritius lakossága közel 1.200.000 főt számlál. Az afrikai, indiai, európai és kínai kultúra példaértékű módon, tökéletes összhangban megfér itt egymás mellett, ezáltal alkotva egy olyan sokszínű, egyedi, gazdag kulturális kavalkádot, ami világviszonylatban is páratlan a maga nemében. Mauritius vallási tekintetben is széles spektrumot ölel fel, a keresztény hívők mellett élnek itt muszlimok, hinduk és buddhisták is.

Mauritius utazás: bámulatos szépségű flóra és fauna

Mauritius lélegzetelállítóan változatos flórával és faunával rendelkezik – túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy az India-óceán igazi ékköve. Dús erdőségek, hatalmas vízesések, a végtelenbe nyúló fehérhomokos tengerpart, az óceán megigéző kékje, színpompás korallzátonyok – mindez a mienk lehet, ha egy Mauritius utazás mellett döntünk. Sőt, ennél jóval többet is remélhetünk és kaphatunk a nyaralástól: tartalmas programok, kalandok, pezsgő éjszakai élet, minden érzékszervünket kényeztető luxus, kedves és segítőkész helyiek várnak minket, a ráadásul mindezt kitűnő ár/érték arányért cserébe. Mauritiuson a természet közelsége, érintetlen szépsége mindent átjáró, meghatározó tényező, amely feledhetetlenné teszi az itt tartózkodásunkat.

Mikor induljunk útnak és kit bízzunk meg a szervezéssel?

Mauritiuson szinte egész évben meleg van, a főszezon november és február közötti időszakra tehető. A hazánktól nagyjából 8500 km-re található, és mivel közvetlen járat nincs, az ide látogató turisták kényelmes átszállással érhetik el úti céljukat. Amennyiben kompromisszumok nélküli minőségre vágyunk, és a pihenésre szánt értékes napokat, heteket megfizethető luxusban szeretnénk tölteni, mindezt professzionális szervezés tolmácsolásában, keressük bizalommal az Ázsia Neked szakértő munkatársait!