Ilyen most a kapcsolata Balogh Edinának és Som Krisztiánnak
2024-05-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Zökkenőmentesebben telnek Balogh Edina napjai, amióta elváltak útjai az egykori férjével. Elárulta, milyen viszonyban vannak most Som Krisztiánnal.

Nem sokkal azután, hogy tavaly októberben Som Krisztián és Balogh Edina elárulták, zátonyra futott a házasságuk, mindketten új párra találtak. Míg utóbbi már januárban lerántotta a leplet arról, hogy Szabó Simonba szeretett bele, addig a producer csak április elején szólalt meg a kapcsolatáról a 21 évvel fiatalabb kedvesével. Edina új párja nemrég arról is beszélt, hogy az összeköltözést mikor tervezik.

„Albérletbe mentem, és miután Edinával összejöttünk, elkezdtünk azon gondolkodni, hogy össze is költözünk. Ez még várat magára, de sok időt töltünk együtt” – mesélte Simon, most pedig arra is fény derült, hogy a színésznő milyen viszonyban van a volt férjével.

„Megnyugtató, hogy boldogulok ebben a felállásban is. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a válás ellenére nálunk az apjuk is jelen van az életükben, minden héten több napot nála alszanak, szülőtársakként pedig továbbra is együttműködünk. Sokat számít az is, hogy Noel már tizenegy éves, okos, precíz kisfiú, maximálisan bízhatok benne. Lili pedig hét, szóval már könnyebb velük, mint kisebb korukban” – mondta Edina egy interjúban, amelyet a Blikk Rúzs szúrt ki. Az egykori sztárpár kapcsolata most talán még jobb is, mint annak idején.

„Amikor együtt éltünk, sokkal inkább én vittem a napi rutint, amibe kicsit bele is kényelmesedtünk. Az édesapjukkal ritkábban volt aktív idejük együtt, most ez is jobban alakul. Én pedig sportolok, nyelvet tanulok, festek, rendezvényeket vezetek. Örülök, hogy megadatik a lehetőség két gyerek mellett, hogy kiteljesedjek, és ne csak körülöttük forogjon az életem. Igenis fontos, hogy az ember önmagában is számítson, ne csak anyai szerepben tudja értelmezni magát, illetve a külvilág őt” – magyarázta az anyuka.