Újra szerelmes Noszály Sándor
2024-05-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gyönyörű modell oldalán találta meg ismét a boldogságot Noszály Sándor, aki nemrég közös fotókat posztolt fiatal kedvesével. A képek Spanyolországban készültek, ahová a pár romantikus nyaralásra utazott.

Az egykori teniszező láthatóan ragyog új szerelme oldalán, és minden oka meg is van rá, hiszen másfél éve kereste azt a nőt, aki volt szerelme, Páll Orsolya helyébe léphet.

Nagyon boldogok vagyunk, és jól érezzük magunkat a nyaralás alatt. Friss a kapcsolatunk, ezért egyelőre nem szeretnék többet elárulni sem erről, sem pedig a kedvesemről, mert igyekszünk óvni a privát szféránkat – mondta szűkszavúan Noszály, aki, úgy tűnik, a friss kapcsolat ellenére már elég komolynak érzi az érzelmeit ahhoz, hogy boldogságát megossza a közösségi oldalán.

A közös fotókon szereplő jelölés szerint Noszály szívét Bánhegyi Amelita rabolta el, aki korábban több szépségversenyen is feltűnt, és modellként dolgozik. A korábban öttusázó hölgy a harmincas évei elején jár, és a videót látva nem csoda, hogy meghódította a hajdani teniszező szívét.