Így hozd ki a maximumot a szingli életedből!
2021-11-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Ki mondta, hogy egy szingli ember nem élhet boldog életet? Számtalan előnnyel jár, ha valaki az egyedüllétet választja: ilyen a teljes szabadság, lehetőség önmagad megismerésére, és kiteljesítésére, meg persze a szórakozásra. Az igazság az, hogy egy otthon szomorkodó, magányosnak titulált szingli gyakran sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint azt bárki is gondolná.

Hogyan hozhatod ki Te is a legjobbat az életedből, ha épp nincs párod? Csak válogass az alábbi lehetőségek közül!

1. Koncentrálj magadra!

Most igazán van időd és energiád, hogy kicsit közelebb kerülj a saját belső énedhez. Randizz magaddal! Szervezz egy-egy különleges estét minden héten, amikor csakis Te vagy a fókuszban. Rendeld meg a kedvenc vacsorád a kedvenc éttermedből, engedj forró fürdőt és tölts ki egy pohár finom bort. Már csak az aktuális olvasnivalód hiányzik, és indulhat is a wellness program. Próbáld ki, hogy milyen az, amikor nem kritizálod önmagad folyton, inkább kedves vagy és elfogadó.

2. Kerekedj felül a félelmeiden!

Tűzz ki magad elé olyan célokat, amelyeket sosem mertél meglépni. Menj moziba egyedül, vagy vállalj el egy olyan munkát, amit eddig túl nagy kihívásnak gondoltál. Ez most az az időszak, amikor lehetőséged van felpörgetni az önbizalmad, és erősebbé válni. Az apró sikerélmények pozitívan hatnak minden területre az életedben, legyen szó a szakmai karrieredről vagy épp a belső békédről.

3. Használd fel jól a szabadságod!

A kompromisszumkészség minden emberi kapcsolatban kulcsfontosságú. De, amikor egyedül vagy, azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Csupa olyan programmal töltsd ki a szabadidőd, amitől jobban érzed magad. Egy jó könyv, csajos délutánok, egy izgalmas utazás, minden lehetőség előtted hever. Ráadásul minél jobban élvezed a szingli életed, annál vonzóbb leszel mások számára.

4. Járj el randizni!

Amikor jól érzed magad egyedül is a bőrödben, akkor megszűnik rajtad a nyomás, hogy mindenáron párt kell találnod. Ne azért randizz, hogy valaki elűzze a magányod, hanem azért, hogy jól szórakozz, és érdekes emberekkel ismerkedhess meg. Van időd kitalálni, hogy mit is vársz el egy kapcsolattól, és egy új partnertől, így kedvedre próbálkozhatsz.

Ezt is olvasd el! - 6 ok, ami miatt szinglik maradunk

5. Kérj segítséget!

Rossz napja bárkinek lehet, ilyenkor jól jön egy kis baráti, vagy családi támasz. Egy jó beszélgetés sokat könnyíthet a lelkeden. De kereshetsz új elfoglaltságot és új barátokat is, mert sosem tudhatod, hogy végül hol találsz rá a nagy Ő-re.

6. Sportolj rendszeresen!

A testmozgás nem csupán a testi egészségednek fog jót tenni, de a lelkednek is. Egy jó edzés, vidám társaságban a kedvedet is felvillanyozza, és energiával tölt fel. Emellett jó lehetőség némi társasági életre, és mindjárt nem is érzed magad már egyedül.

7. Változtass az életeden!

Ha unod a munkád, vagy a várost, ahol élsz, akkor most van itt a megfelelő alkalom, hogy gyökeres változtatásokat határozz el és valósíts meg az életedben. Merj nagyot álmodni, és hagyd, hogy megtörténjenek a jó dolgok Veled. Tűzz ki új célokat, és tedd meg az első lépést, hidd el, az lesz a legnehezebb, utána már minden megy majd a maga útján.

Valószínűleg nem szeretnél örökre szingli maradni Te sem, de miért ne használhatnád ki az időt, hogy kicsit magadra koncentrálj, és rátalálj a belső békédre. Amikor majd megismered azt a különleges embert, akkor boldog leszel, hogy elég bátor voltál, és magabiztosabb lettél.

Mire vársz még, vágj bele még ma!