Párizs, könyvek, szerelmek: a Könyvesbolt Párizsban című film november 18-tól a mozikban!
2021-11-17  /  Szerző:   /   Ajánló

Megható történet, amely Párizs macskaköves utcáira kalauzol: a Könyvesbolt Párizsban című francia–olasz film november 18-tól látható a mozik műsorán.

Vincenzo mindennapjai egyformán telnek: hangulatos párizsi antikváriuma és egy baleset miatt évek óta a lakásban bezártan élő lánya gondozása közt osztja meg idejét. Egy nap azonban megjelenik a könyvesboltban egy sugárzóan energikus, különleges és gyönyörű nő, Yolande. Varázslatos személyiségének hatására a férfi újra felfedezi rég elfojtott érzéseit, és élete nem várt fordulatot vesz.

 

A bensőséges, költői és megindító történetet az olasz film mestere, Ettore Scola írta, rendezője a fesztiválokon is gyakran megforduló Sergio Castellitto, főszereplője pedig az egyik legkeresettebb francia színésznő, Bérénice Bejo. A Könyvesbolt Párizsban két ember kapcsolódásának finom, érzékeny meséje. Egy hangulatos párizsi antikváriumban játszódik, ahol a könyvek közé berobbannak az érzelmek. A könnyes-mosolygós történet Párizs leghangulatosabb környékére repít: ez a különleges, finom és érzelmes film minőségi kikapcsolódást kínál a novemberi ködben.

Nézd meg a film előzetesét!