Idén jön a baba Vajna Timiéknél a jósnő szerint
2024-01-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vajna Tímea legnagyobb álma a jelek szerint idén már valóra válhat.

A 2023-as év utolsó hetében Vajna Tímea ledobta a bombát azzal a hírrel, miszerint hozzáment milliárdos üzletember szerelméhez, Ráthonyi Zoltánhoz, s innentől immár Palácsik Ráthonyi Tímeaként hivatkozik magára. A gyönyörű modell Los Angelesben egy mesés menyasszonyi ruhában esküdött meg, amiről egy megható Instagram-bejegyzésben tájékoztatta a követőit.

Andy Vajna özvegye továbbá a küzdelméről is megindító sorokat írt, elmesélve, hogy már a negyedik kisbabáját veszítette el. Tímea azonban nem adja fel, továbbra is az egyik legnagyobb álma az, hogy édesanya lehessen, amiért mindent megtesz az elkövetkező időszakban is.

Korábban egy jósnő azt mondta, Tímea hamarosan anyuka lesz, ráadásul kisfiút hoz majd a világra. Lénárt Éva megnézte, hogyan alakul majd az idei év a modell számára. A jósnő azt nyilatkozta, nehézségekkel ugyan, de 2024-ben sikerül a teherbeesés.

Nagy a valószínűsége, hogy maga Andy Vajna fog leszületni hozzá, és ismét producer lesz felnőtt korában: legalább 80 százalék az esélye, hogy Andy Vajna születik le Timihez, mert nagyon szeretne Timinek örömet okozni, és amikor élt, akkor is mindent megadott neki

– mondta a lapnak Lénárt Éva jósnő, aki hozzátette: az üzletasszony házassága is nagyon jól alakul majd, hiszen Zoltán nagyon szereti őt, emellett közös üzleti terveik is vannak.