A hűtlen emberek 5 tulajdonsága
2017-10-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e? A hűtlen emberek gyakran nagyon különbözőek, mégis van pár olyan tulajdonság, ami közös bennük. Sokan arra vágynak, hogy a párjuk minél hamarabb leleplezze őket, mert egyébként nem tudják, hogy miként vethetnek véget a kapcsolatnak.

A hűtlen embereket nem tudjuk egységesen jellemezni, ugyanis vannak olyan emberek, akiknél már egy csók is megcsalásnak számít, mások szerint pedig csak az számít megcsalásnak, ha szexuálisan is hűtlenek voltak a párjukhoz. Mindegy azonban, hogy milyen fajta megcsalásról van szó, a megcsalás az mindig megcsalás marad.

Alábbi cikkünkben felsorolunk 5 olyan tulajdonságot, melyet tudnunk kell a hűtlen emberekről:

1. Azok az emberek, akik hűtlenek, többségében rock zenét hallgatnak

Egy nemrég végzett felmérés szerint, a kutatók rájöttek arra, hogy azok az emberek, akik megcsalják a párjukat, 41%-ban rock zenét hallgatnak. Őket követik azok, akik a pop zene kedvelői (16%), majd a folk és country zenét kedvelők (11%), majd a klasszikus zenét kedvelők (7%), végül pedig a rap vagy hip-hop zenét kedvelők (2%).

2. A nők másképp csalnak

Mindig is az a hír járta, hogy a férfiak gyakrabban csalják meg a párjukat, mint női társaik, azonban ez nem feltétlenül vagy így. A nők nemcsak azért csalják meg a párjukat, mert fizikai szükségleteiket szeretnék kielégíteni, hanem leginkább azért, mert egy érzelmi szükségletet szeretnének ezzel kielégíteni az életükben. Az érzelmi megcsalás pedig pár lépésnyire van csak a párkapcsolat végétől. Ha a megcsalás csupán fizikai, a párkapcsolatot még meg lehet menteni.

3. Azok, akik hűtlenek, tulajdonképpen boldogok a párkapcsolataikban

Nem mindenki, aki megcsalja a párját, boldogtalan a párkapcsolatában. A Rutgers Egyetem friss kutatása szerint azok a nők, akik megcsalják a párjukat, 34%-ban boldog párkapcsolatban élnek.

4. Akik megcsalják a párjukat, vidámabb emberekké válnak

Amikor a szexuális vonzalom újra fellobban egy olyan személy életében, aki megcsalja a párját, akkor nagyon sok esetben a párkapcsolatában is jobbra fordulnak a dolgok. Így a hűtlen fél párja nem fogja tudni, hogy mi változott meg a párkapcsolatukban, csak azt fogja érzékelni, hogy hirtelen boldogabb emberré vált a párja.

5. A hűtlen emberek általában ismerős személlyel csalják meg a párjukat

Sokak számára az a tudat, hogy a párjuk egy ismeretlen személlyel csalja meg őket, egyfajta megkönnyebbülés. Azonban azok az emberek, akik hűtlenek, általában ismert személyekkel csalják meg a párjukat. Az emberek 85%-a a kollégájával, barátjával vagy szomszédjával csalja meg a párját.