Hosszú Katinka - kiderült, mikor jöhet a baba
2019-08-01  /  Szerző:   /   Szerelem Bár az Iron Lady még nem tervezi, hogy befejezi a pályafutását, édesapja szerint a 2020-as tokiói olimpia után a lánya már anyaszerepben is kipróbálná magát.

A büszke apuka elmesélte, hogy lánya szerelmével, az ismert úszóedző fiával, Gelencsér Mátéval Baján találkozott először, Katinka ugyanis ott mutatta be őket egymásnak. István halászlével és pálinkával vendégelte meg az álompárt, a találkozó pedig nem is sikerülhetett volna jobban.

Katinka

A féltő apuka egy nagyon kedves srácnak ismerte meg Mátét, és reméli, hogy mellette Katinka végre boldog lehet zátonyra futott házassága után.

Ha már ilyen boldognak látja a lányát, István nem tudja megállni, hogy ne tervezzen egy kicsit előre, úgy gondolja, a következő két olimpia között Katinkáéknál jöhet a baba.

„A 2020-as tokiói olimpiát követően Kata mindenképp ott szeretne lenni a 2024-es párizsi olimpián is, de addig simán összejöhet neki egy kisbaba! Miért ne? Alig várom, én nagyon örülnék neki, de persze, nem siettetem. Utána még nyugodtan elindulhatna az ötkarikás játékokon. Elég megnézni Kozák Danuta példáját, aki két éve adott életet a kislányának, és azóta is folyamatosan nyer. Reméljük, ez Katánál is így lesz.”

Forrás: Blikk