Pintér Tibor: „Meggondolom, ki lesz az a nő, akit elveszek”
2019-08-01  /  Szerző:   /   Szerelem A munkában és a magánéletben is tökéletes párt alkot Pintér Tibor (45) és kedvese, Ilyés Jenifer (24).

Így nem meglepő, hogy a szerelmesek hosszú távú, komoly kapcsolatban gondolkodnak. Úgy tűnik, a Nemzeti Lovas Színház fiatal sztárja már konkrét tervekkel néz a jövője felé. Jeni ugyanis egyre többször posztol esküvői ruhás fotókat a közösségi oldalára. De vajon mit szól ehhez Pintér, aki már két házasságon van túl. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

Ilyés Jenifer (@ilyesjenifer) által megosztott bejegyzés,


– Benne van még egy esküvő az életemben, de abban is biztos vagyok, hogy egy válás már nem. Éppen ezért nagyon meggondolom, ki lesz az a nő, akit elveszek majd feleségül. Azt azonban elárulhatom, Jeni egyelőre nagyon jó úton halad afelé, hogy ő legyen az – vallotta be a színházigazgató, aki már azon is elgondolkodott, milyen esküvőt is szeretne még egyszer és utoljára. Korábban a szintén színész Janza Kata (46) és Nyíri Bea (44) voltak a házastársai.

– Mindkét előző esküvőm nagy lakodalommal járt, rengeteg vendéget hívtunk meg mind Katával, mind Beával. Szeretem a magyar hagyományokat, de egyre inkább úgy gondolom, a következő esküvőmet már sokkal kisebb körben, talán elvonulva kettesben, egy tengerparton szeretném megtartani – vallotta be a romantikus gesztusairól is híres színész. Persze, addig még van dolga bőven, például a szerelmét is meg kell győznie. Jeni ugyanis a színházigazgató szerint egy nagyon óvatos és megfontolt lány, aki nem ugrik csak úgy bele egy házasságba.

Pinter_Tibor

Egyelőre csak egy fotózás kedvéért öltöztek be férjnek és feleségnek

– Tény, hogy imádom ezeket a ruhákat, és azt is már elég régóta tudom, számomra milyen álmaim esküvői viselete. Egy biztos, nem lesz egyszerű ruhám, nekem habos-babos, látványos ruha kell – kezdett bele Jenifer, amikor arról kérdeztük, mit gondol erről a témáról. Bármilyen furcsa, noha látványos öltözetre vágyik, Jenifer az esküvői körülményekben osztja szerelme tervét.

– Sokáig azt hittem, nagy lakodalomra vágyom, de most már tudom, hogy egy meghitt, csendes esküvő, elvonulva, kettesben az igazi – vallotta be a lány, aki hozzátette: idei tervei között egyelőre nem szerepel a nagy nap. Még úgy sem, hogy az utóbbi időben egyre több olyan felkérést kap, hogy esküvői bemutatókon lépjen fel.

Amellett, hogy Pintér Tibor a szerelmével tervezi a magánéletét, a színházában is egyre több feladatot bíz rá. Legutóbb például neki adta a Drakula című musical női főszerepét, amely – a címével ellentétben – nem véres darab.

– Mórahalmon augusztusban már Jeni alakítja a szerelmemet, így mi a színpadon is egy nagyon jó páros vagyunk – jelentette ki Pintér Tibor.

Forrás: Blikk