Horváth Éva elárulta, terveznek-e apás szülést
2021-04-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Konkrét elképzelései vannak arról Horváth Évának, hogyan szeretné világra hozni második gyermekét: a modell azt mondja, nem kifejezetten híve az apás szülésnek, így párja nemigen lesz mellette, amikor kisfiuk megszületik.

Nem terveznek apás szülést Horváth Éváék. A 42 éves modell, aki néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy úton van második gyermeke, a várandóssága második trimeszterébe lépve újra tele van energiával, már nem kerülgetik a rosszullétek sem. Éva, aki már azt is tudja, ismét kisfia születik, izgatottan várja, hogy világra jöjjön kisbabája, és már arról is vannak tervei, milyen szülést szeretne, s hogy a csöppség apukája jelen lesz-e a szülőszobán.

- A párommal még nem beszéltünk erről, de nem tervezünk apás szülést. Kristóf érkezésekor sem volt bent, és ezzel se neki, se nekem nem volt gondom. Szerintem ezt az egész folyamatot nem kell a férfiaknak látnia, de persze azt is megértem, hogy van olyan kismama, akinek a párja jelenléte fontos és erőt ad. Én azonban nem ilyen vagyok - jelentette ki az AcNews-nak Horváth Éva, aki elárulta, a négyéves Kristóf is várja már az új családtagot. A gyermekáldást egyébként előre megjósolták neki.

- Tapasztalt fiús anyukaként szerintem sokkal könnyebb lesz majd újra babázni. Kristófka is nagyon várja már a tesót, folyton a pocakomat simogatja és kérdezgeti, hogy mikor bújik már ki onnan az öccse, mert már nagyon szeretne vele játszani - fogalmazott a modell, aki a koronavírus elleni oltást várandósan kapta meg.

Forrás: Blikk