Gáspár Evelin párkapcsolatairól vallott
2021-04-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A szerelmi életéről vallott Gáspár Evelin (26), aki a Lakatos Leventével (35) közös YouTube-sorozatában mesélt párkapcsolatairól. Gáspár Győző (47) idősebb lánya elmondta, eddig nem volt túl szerencsés a kapcsolataiban, rosszul alakultak a dolgai.

 

– Engem eddig csak szemét fiúkkal hozott össze az élet. (...) Ha meg tudtam volna húzni a határokat, akkor most egy boldog párkapcsolatban élnék. Emiatt most én is a szeméttelepen guberálok – mondta Gáspár Evelin, hozzátéve: nem akarja sajnáltatni magát. Beszélt arról is, hogy ő milyennek képzeli el az ideális párkapcsolatot.

– Aki meg akar engem kapni, az fektessen belém, ne én fektessek bele. Nem fordított világban akarok élni – jelentette ki az Evi és Levi adásában, amelyben a nézők leveleire válaszolnak, illetve adnak baráti tanácsokat a saját tapasztalataikra alapozva.

Evelin nem túlzott, amikor azt mondta, mindig rosszul választ. Nemrégiben a Blikk is megírta, volt barátja intim fotókat tett közzé az interneten, amiket ugyan rövid idő után letörölt, de ezekkel a képekkel tartja sakkban Győzike lányát. Evelint szörnyen megviselték a történtek, többek között azért is mesél saját életéről és oszt meg tapasztalatokat, hogy a hozzá hasonlóan bajba jutott nőknek példát mutasson, illetve azok erőt merítsenek tőle.Forrás: Blikk