Szívfacsaró titokról rántotta le a leplet Hajdú Péter
2021-04-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szívfacsaró titokról rántotta le a leplet Hajdú Péter: a tévés elárulta, menyasszonya tavaly augusztusban ikreket hordott a szíve alatt, de elvesztette a magzatokat. A veszteségek után azonban készek újra belevágni a családbővítésbe.

 

Embert próbáló időszakot tudhat maga mögött Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a tévés tavaly decemberben kis híján elvesztette kedvesét, miután az váratlanul elvetélt. Ám a Life Tv-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorból kiderült, nem ez volt 25 éves szerelmének első terhessége: tavaly augusztusban ikreket várt, de az a várandósság is traumával végződött – írja a Bors.

– Augusztusban Eszter ikerterhes volt, de ezt senki nem tudja. Egyszerűen nem volt szívhang sem az ötödik, sem a hatodik héten. A hetedik héten mondták az orvosok, hogy ki kell venni a magzatokat. Ez természetesen nagyon megviselte őt… – árulta el a műsorvezető a Life Tv-n, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, miután úgy vélhette, vendége, Köllő Babett teljesen megértheti fájdalmát, miután a színésznő korábban maga is elveszítette ikermagzatait.

Hajdú Pétert aztán a lap megkereste, s elárulta, mivel az első két gyermeke esetében nem lépett fel komplikáció, álmában sem gondolta volna, hogy Eszterrel traumák várnak rájuk, ha közös babát akarnak. Arról is beszélt, miért öntötte ki a lelkét.

– Azért döntöttem úgy, hogy végül nem vágjuk ki a részt, ahol az ikermagzatok elvesztéséről beszélek, mert nem akartam csak azért manipulálni a műsort, mert a saját drámánkról vallok – magyarázta a Borsnak Hajdú, aki mindenben támogatja párját, akit másfél éve ismert meg.

– Férfiként a legfontosabb feladatom az volt, hogy stabil támasza legyek Eszternek. Nem volt kérdés, hogy tartanom kell magam és nem szabad összeroppannom. Hatalmas trauma érte őt az első alkalommal, amikor az ikermagzatokat veszítettük el, de decemberben jóval nagyobb volt a lelki teher rajta, hiszen akkor kis híján az életébe került, hogy méhen kívül tapadt meg az embrió – fogalmazott a tévés, aki párjával készen állnak arra, hogy újra belevágjanak a babaprojektbe. Hozzátette: az utóbbi időben kedvesét alaposan kivizsgálták és megállapították, hogy nincsen semmilyen szervi akadálya annak, hogy újra várandós lehessen.

– Nem adjuk fel, mindketten a jövőbe nézünk – mondta bizakodóan a tévés.

Forrás: Blikk