Horváth Csenge és KKevin az új álompár
2024-04-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Már egy ideje azt hallani, hogy Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge szakíthatott a barátjával, Patrikkal, akivel évek óta együtt voltak. Ám a hírek szerint nem sokáig maradhatott egyedül a fiatal, aki most egy ismert rapperrel randizgat.

Februárban még arról számoltunk be, hogy a 21 éves lány menyasszonyi ruhákat nézegetett, nem sokkal később pedig szerelmes fotót osztott meg ritkán látott párjával, Patrikkal, akit az édesapja révén ismerhetett meg, és akivel már évek óta egy párt alkottak. A barna szépség szinte soha nem beszél a magánéletéről, ám egy ideje úgy tudni, szakított a párjával. A csinos modell egy Reddit-felhasználó szerint ennek ellenére nem szingli.

Fésűs Nelly lányának közösségi oldaláról eltűntek a közös fotók, amelyeken a korábbi párjával szerepelt, s már nem is követik egymást Patrikkal, akivel öt évig voltak együtt A Redditen megosztott beszámoló szerint Horváth Csenge szíve ismét foglalt, ráadásul nem is akárki a kedvese. A szakítás után a lány a népszerű magyar rapperrel, KKevinnel ismerkedhet, ugyanis a két fiatal hirtelen bekövette egymást a közösségi oldalaikon, és többen látni vélték őket együtt Budapesten.

Biztos forrásból tudom, hogy KKevinnel randizgat. Látták több helyen őket együtt. Nyílt titok. Napokkal ezelőtti posztban is írták, hogy már rég beszélgettek, miközben még együtt voltak

– idézi a Reddit-felhasználó posztját, melyben azt is hozzátette, tudomása szerint azért szakított a modell Patrikkal, mert a távolság közéjük állt.

A korábbi barátjával sok ideje voltak együtt, ráadásul Patrik külföldre ment táncolni, így ráment a kapcsolatuk. Csenge szakított vele egyébként

– tette hozzá.