Horányi Juli elárulta, miért fél 39 évesen gyermeket vállalni
2024-05-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Horányi Juli őszintén vallotta be, hogy mi miatt tart attól, hogy édesanya váljon belőle.

Horányi Julinak az elmúlt években barna, szőke, rózsaszín, majd újra barna színű volt a haja, és bár tetszett neki, hogy kitűnik a tömegből, a férje miatt mégis inkább egy átlagosabb frizuránál maradt. Azt is elárulta, miért döntött így:

– A férjem színész, mégis a természetesebb, konzervatívabb hajszínt szereti: a rózsaszín neki sok volt. Nekem viszont tetszett, ám ezt is megbeszéltük. Ha részesei akarunk lenni a másik életének, akkor folyamatosan tudnunk kell, mit gondol, mit érez a másik – kezdett bele az X-Faktor egykori sztárja.

Juli és Dénes Viktor négy éve mondták ki a boldogító igent egymásnak, de kilenc éve élnek párkapcsolatban.

– Ez egy kipróbált kapcsolat volt, de az esküvővel eldöntöttük, hogy életünk végéig tart majd. Ám az tévhit, hogy ha a házasság megköttetett, többet nem kell vele foglalkozni. Dehogynem: szinte mindennap tenni kell érte! A kommunikáció a kulcs. Amikor nagyon sokat dolgozunk, és kevesebbet beszélünk egymással, az elindítja az eltávolodást, ezért nem lehet megspórolni a beszélgetésre szánt időt. Figyelnünk kell egymásra, és újra meg újra kellenek a mélyebb társalgások – mesélte a hosszú kapcsolat titkáról az énekesnő a hot! magazinnak.

Az előadó jövőre tölti a 40-et, így ennek kapcsán szóba került a családalapítás is, illetve az, hogy a karrier és a gyermek között kell-e választania.

Szeretnénk gyereket a férjemmel, de vannak félelmeim. Annak idején anyukám rengeteg időt és ener­giát fektetett a nevelésembe, és sok mindenről le kellett mondania. Sikeres jelmeztervező volt, maga mögött hagyta a művészi karriert, hogy velem lehessen a hétköznapokban. Nem állítom, hogy nem lehet egyszerre karriert építeni és gyereket nevelni, de komoly kompromisszumokkal jár. Nem vagyok karrierista, de nagyon sok munkámba került eljutni oda, ahol most tartok. Megszenvedtem, megküzdöttem érte; nem tudom, hogyan tudom majd újra felvenni a fonalat – vallotta be a félelmeit.