Hollywood-i szívtipróink nem találják a nagy Ő-t
2023-03-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hiába ők Hollywood szívtiprói, képtelenek rátalálni a „Nagy Ő”-re. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Johnny Depp is lányok, asszonyok milliói­nak álma, nekik azonban valamiért nincs szerencséjük a szerelemben.

Pitt túl van már két balul sikerült házasságon Jennifer Anistonnal (2000–2005) és Angelina Jolie-val (2014–2019), azóta pedig csak futó kalandokban merültek ki a kapcsolatai.

DiCapriónak számtalan komoly kapcsolata volt, általában gyönyörű modellekkel – legutóbb 2017-től 2022-ig Camilla Morronéval – és színésznőkkel, de amint betöltötték a 25. évet, valamennyiszer szakítás lett a vége.

Depp pedig túl van két házasságon – Lori Allison (1983–1985) és Amber Heard (2015–2016) – és megannyi kapcsolaton, de neki sem sikerült senki mellett végleg megállapodnia. Vajon miért fuccsolnak be a szerelmeik?

– Amióta az eszemet tudom, a nők mindig kihasználtak. A hírnevem és pénzem mindig vonzó volt, de amikor megkapták tőlem, amit akartak, mindannyian leléptek – mondta a Vanity Fairnek adott évekkel ezelőtti interjúban Johnny Depp.

Sokan persze azt gondolnák, hogy a hollywoodi sármőrök válogatnak a gyönyörű hölgyek között, és valószínűleg nem is tévednek. Azonban nagyon sokan vadásznak is rájuk, ugródeszkának tekintik őket, hogy beindítsák a karrierjüket.

– Egy fotózásom alkalmával tűnt fel a környéken Leonardo DiCaprio. Egy bennfentes ismerősöm pedig azt mondta: menj és feküdj le vele a karriered érdekében. Erre nem voltam hajlandó, de tudom, sok kolléganőm hajlandó ilyesmire – magyarázta a közelmúltban a Narancsvidék című sorozat főszereplője, Mischa Barton, aki 19 éves volt, amikor ezt tanácsolták neki. Nem is indult be igazán a pályafutása, C kategóriás filmekben szerepelt

Brad Pitt-tel már olyan eset is előfordult, hogy modellek béreltek fel lesifotósokat, amikor találkozott velük egy partin, és a félreérthető fotókkal akartak befutni.

– Még mindig az igazit keresem, de a magánéletemmel nem akarok a címlapon szerepelni, mert ez mérgezi meg a kapcsolatokat általában – jegyezte meg Pitt.