Papp Gergő plátói szerelme
2023-03-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Egy művészvilágban ismert hölgyet szemelt ki magának a műsorvezető.

Fél évvel ezelőtt ért véget Papp Gergő két és féléves kapcsolata. A népszerű műsorvezető és egykori felesége, Judit 2020-ban, tizenhét együtt töltött év után döntöttek a békés különválás mellett, majd mindkettőjük életébe hamar beköszöntött az új szerelem. Még négyesben is összejártak, jó viszonyban maradtak. Azonban Gergő új kapcsolata is felbomlott, ami arculcsapásként érte a műsorvezetőt.

– Magány az van bennem. Egyre többen mondják, hogy isteni dolog egyedül élni, nem kell senkihez alkalmazkodni, szabad vagy. De én nem szeretek szabad lenni, szeretek másokhoz alkalmazkodni, közösen csinálni dolgokat. Meglepő módon nem a szexualitásra gondolok itt elsősorban, hanem lemenni sétálni a Dunapartra vagy fel az erdőbe... – mondta el Kadarkai Endre Nemek Igenje című műsorában Papp Gergő.

Az ötvenéves tévés azt is elárulta a műsorban, hogy akadt valaki, akit el tud képzelni a párjának, ám ez a kapcsolat egyelőre egyoldalú.

– Kezdegetek valakivel ismerkedni – mondta el az egy hónappal ezelőtt felvett műsorban.

Van egy hölgy, akit nem olyan régen ismertem meg, ő a jelen. Plátói a dolog, megláttam a tévében. Pont azt éreztem, mint anno Sophie Marceau esetében, akit megláttam a moziban anno, és villámcsapásként ért. Nagyon furcsa ismerkedési fázisban vagyunk. Van egy elég markáns korkülönbség, amit én nem érzékelek, csak tudom, hogy a társadalom állandóan érezteti. Visszafelé húsz év. Látok benne valamit, ami az összes eddig számomra fontos nőben benne volt. Ahogyan beszél, ahogy nyilatkozik, amilyen a hangja... Egyvalakiben megláttam azt, ami mindenkiben fontos volt. Ez egyelőre kiforratlan, egy jópofa tisztelet és plátói rajongás, amit óvatosan kifejezésre juttattam. Imádom, hogy van, aki miatt szeretek felkelni

– árulta el Papp Gergő.

A műsorvezető nem tagadja, hogy szerelmes a szerelembe. Gergő néhány információt elárult a fejleményekről.

A műsort egy hónapja vettük fel, azóta változtak a dolgok. A hölgy, akiről beszéltem, a művészvilágban ismert ember. Nagyon sokat beszélünk, közös programokat szervezünk, jól érezzük magunkat egymás társaságában. De úgy érzem, hogy jelenleg az ő érzelmei nem egyeznek az én érzéseimmel. Jelenleg csak kötetlenül jól érezzük magunkat egymás társaságában.

Megviselte a szakítás

Gergő kapcsolata a volt barátnőjével kicsivel több mint fél éve ért véget, de a szakítást nem ő kezdeményezte, hanem a hölgy. Mindez rendkívül rosszul érintette, sokáig szenvedett a kedvese hiányától.

– Hosszas amortizálódás után, nem az én akaratomból ért véget a kapcsolat. Sokáig nagyon közel éreztem magamhoz azt a kapcsolatot. Olyan voltam, mint akit agyonvertek. Szédelegtem, zihálva keltem fel, azt hittem, meg fog állni a ketyerém. Nem éreztem jól magam, nem lehetett velem semmiről beszélni, csak a régi kapcsolatomon járt az eszem – mondta el a műsorban a tévés.