Zámbó Krisztián folytatná Zsuzsikával?!
2023-03-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hetek óta sokakat lázban tart a kérdés: vajon valaha újra egy párt fog még alkotni Zámbó Krisztián és volt kedvese, Takács Zsuzsi?

Vitathatatlan, hogy a kapcsolatuk hullámvölgyekkel teli volt; az utóbbi tizenkét évben többször szakítottak, majd ismét egymásra találtak. Az eljegyzésüket többször is felbontották, legutóbb néhány héttel ezelőtt.

Azonban az utóbbi időben ismét közelebb kerültek egymáshoz, ám hogy ennek mi lesz a vége, egyelőre egyikük sem tudja.

– Egyértelmű, hogy tizenkét évet nem lehet csak úgy kitörölni. Zsuzsival mindketten egyetértünk abban, hogy fontos számunkra a másik, és örökké számíthatunk majd egymásra – kezdte a Zámbó Krisztián. – Tény, hogy a napokban többször is találkoztunk, elmentünk együtt helyekre, de ebbe felesleges többet belegondolni, mint ami. Barátok vagyunk, és hogy mit hoz a jövő, azt egyelőre mi sem tudjuk.

Krisztián egy dologban biztos: akárhogyan is alakul a sorsuk, külön vagy együtt, mindezt már nem szeretnék a nyilvánosság elé tárni.

– Hogy mi lesz velünk, az csak rám és Zsuzsira tartozik. Nem szeretném, ha az emberek elkezdenének konspirálni, a továbbiakban pedig kérem, tartsa mindenki tiszteletben, hogy a magánéletemmel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni. Abból, hogy néha elmegyünk együtt moziba vagy ebédelni, nem kell messzemenő következtetéseket levonni, és örülnék, ha nem készülnének rólunk ilyenkor lesifotók – jelentette ki az énekes.