Hogyan vedd könnyedén, ha 40 évesen szingli vagy?
2019-09-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat 40 felett elsőre ijesztőnek tűnhet a párkeresés. Talán már évtizedek óta nem éltél egyedül, vagy csak hosszabb ideje nem mentél egy randira sem, mert a karrieredre koncentráltál. Bármi is történt, azt el kell fogadnod, hogy másképp randizik egy 20 éves, mint aki már elmúlt 40.

De mielőtt el kezdenél irigykedni a vidáman nevetgélő fiatalokra a szomszéd asztalnál a bárban, jusson eszedbe, hogy megváltoztak a dolgok, de mindenképpen a jó irányba.

A randizás ugyanis 40 felett még szórakoztatóbb lehet, mint valaha. Emlékezz csak vissza Samantha Jones-ra!

Hogyan csináld? Fogadd meg a tanácsainkat!

1. Csak akkor randizz, ha kedved van hozzá

Bölcs vagy, és magabiztos. Nincs szükséged arra, hogy minden nap randevúra menj. Csak akkor tedd, ha igazán van kedved hozzá. Ma este otthon maradnál, és a kedvenc sorozatodat néznéd? Vagy egy pihentető wellnessre utaznál a hétvégén a csajokkal? Miért ne tehetnéd meg? A randipartnerek nem szaladnak el, akkor is ott lesznek, amikor Te végre készen állsz a találkozásra.

Ez is érdekelni fog! 12+1 tanács párkereséshez 40 feletti hölgyeknek

2. Tedd meg az első lépést!

Talán 20 évesen még nem voltál olyan bevállalós, hogy leszólíts egy fiút. De azóta tapasztaltabb vagy, és bátrabb. Ráadásul nincs időd a játszadozásra sem. Ha tetszik valaki, akkor ne hezitálj, tedd meg Te az első lépést felé. Így azt is hamarabb kiderítheted, hogy egyáltalán összeilletek-e.

3. Törődj magaddal

Egy randi előtt csak magaddal foglalkozz. Hozd rendbe a hajad, menj el manikűröshöz, vásárold meg azt a ruhát, amit már hetekkel korábban kinéztél. De ne csak ezeken a különleges alkalmakon figyelj magadra. Legyen minden nap a Te napod.

4. Mondd el, amit gondolsz

Ebben az életkorban a randizás már nem egy béna állásinterjú, ahol végigmentek a kötelező kérdéseken, és bizonyos témákat szigorúan elkerültök, mert egy első randihoz nem illenének. Te jól tudod, hogy mit akarsz, és mi az, amit szeretsz. De, ami a legfontosabb, hogy tisztában vagy vele, ki vagy valójában, és ezt el is fogadod. Ezért aztán ne félj feltenni kínos kérdéseket, már a legelején, és mondd el bátran az érzéseidet, a véleményedet, mert az őszinteség, és a nyílt beszéd még vonzóbbá tesz.

5. Ne félj fiatalabbakkal találkozni

Valószínűleg nem köztük találod meg a következő hosszú távú társad, de egy próbát megér. Néhány randi egy ifjabb partnerrel gyökeresen megváltoztathatja az életed, és persze kellemes szórakozást ígér. Aztán ki tudja, talán több lesz belőle, mint gondolnád.

6. A világ bármely pontján ráakadhatsz az Igazira

40 évesen valószínűleg stabil anyagi háttérrel rendelkezel, aki megengedheti magának, hogy bejárja a világot. A tökéletes társad bárhol lehet, ezért jobb, ha mindenfelé körbe nézel. Fizess be egy hajóútra valamely trópusi vidékre, vagy bérelj ki egy tengerparti házat, és élvezd az életed.

7. Csak mosolyogj, ha visszautasítanak

20 évesen még átsírtál egy éjszakát, talán többet is, ha valaki visszautasította a közeledésedet. De ma már tudod, hogy minden egyes „nem” közelebb visz a tökéletesen hozzád illő személyhez. Ha kapsz egy olyan üzenetet, hogy „Sajnálom, nem Te vagy az oka, csak én…”, akkor egyszerűen csak töröld ki, esetleg magadban köszönd meg neki a szívességet, hogy megtette helyetted, és csak mosolyogj, mert tudod, hogy úgyis jobbat érdemelsz.

no