Mire vágynak a férfiak 40 évesen? 5 dolog, amit minden nőnek tudnia kellene!
2018-03-26  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A férfiak gondolkodása, életfelfogása sokat változik az évek múlásával, 40 éves korukig pedig annyi élettapasztalatot szereznek, hogy akár a párkapcsolatukról alkotott véleményüket is teljesen átértékelhetik. 40 éves korukra a férfiak sokkal jobban fogják értékelni a nőket és a női tulajdonságokat. Ha neked is negyven körüli a párod, vagy épp most szeretnél elcsábítani egy negyven év körüli férfit, akkor mindenképpen tudnod kell az alábbi információkat.

Egy negyven éves férfi sokkal magabiztosabb, és biztosan tudja, hogy mit szeretne egy párkapcsolattól. Korábbi kapcsolataiból már valószínű nagyon sok értékes dolgot megtanult, így a nőkhöz való hozzáállása sokban fog különbözni attól, mint ahogyan az a húszas éveiben volt. Egy negyven éves férfivel egy romantikus randi is bizonyára teljesen más lesz, mint ahogyan az egy fiatalabb korú partnerrel lenne. Alábbi cikkünkben összefoglaljuk, hogy melyek azok a legalapvetőbb tényezők, melyekre a negyven éves férfiak valójában vágynak egy párkapcsolatban.

1. Őszinteség!

Két olyan tényező van, amelyet a férfiak mindig is értékelni fognak egy nőben: a humor és az őszinteség. Habár az életük első felében inkább a szórakozásra helyezik a hangsúlyt, negyven éves koruk után a férfiak sokkal inkább fogják értékelni az őszinteséget. A negyvenes férfiak arra vágynak a leginkább, hogy egy olyan nő legyen mellettük, akiben teljes mértékben megbízhatnak, és aki mellett jól érzik magukat.

2. Szeretet!

Negyven éves koruk betöltése után a férfiak elkezdik sokkal jobban értékelni a szeretet érzését. Egy szép arc soha nem lesz értékesebb a szeretetnél, a jóságnál és a gondoskodásnál, amit egy nő nyújthat nekik. Lehet, hogy néha lesznek még kísértések, és az is lehet, hogy lesznek olyanok, akik el is fognak majd csábulni, azonban mindig ahhoz a nőhöz fognak visszatérni, aki igazán szereti őket, és aki mellett teljes értékű embernek érezhetik magukat.

3. Intelligencia!

Egy párkapcsolatban az intelligencia nagyon fontos tényező, a negyvenes férfiaknak pedig kifejezetten fontos az, hogy egy intelligens nővel legyenek kapcsolatban, akivel érdekes beszélgetéseik lehetnek, akikkel megoszthatják a gondolataikat és megbeszélhetik a mindennapi problémáikat.

4. Hűség!

Negyven éves kor fölött a férfiak sokkal jobban fogják értékelni a hűséget is. Addigi életük során bizonyára átestek már több szerelmi csalódáson is, így értékelni tudják az olyan partnert, aki nem csalja meg őket, hanem hűséges marad hozzájuk bármilyen helyzetben.

5. Pozitivizmus!

A negyvenes férfiak egy olyan partnert keresnek, aki pozitív életszemléletű. Ha az addigi életük során könnyebben elviselték a nagyobb női drámákat, a negyvenes éveikben amennyire csak lehet, óvakodni fognak az olyan nőktől, akiknek az élete hatalmas drámákból áll, és olyan nők iránt fognak vonzódni, akik pozitívak, akik tudnak örülni az életnek, és akik elfogadják őket olyannak, amilyenek ők valójában.