Hogyan változtatja meg a férfit egy új szerelem?
2022-01-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Minden párkapcsolat keresztül megy egy fejlődésen, néhány jól behatárolható fázison. Az első ilyen állapot, kétségkívül az ún. mézes hetek periódus, amikor még minden rózsaszín, állandóan együtt szeretnétek lenni, és fokozatosan megismeritek egymást. Ezt követi az alkalmazkodás szakasza, amikor kezdtek elkényelmesedni, és úgy érzitek, már megtettetek mindent, a párotok örökké a tiétek lesz. Őrülten szerelmesek vagytok, és a legjobb barátok, de amíg a nők ezt nyíltan kimondják, addig a férfiak általában kevésbé képesek kifejezni az érzéseiket. Ők inkább a tetteikkel bizonyítanak, semmint szavakkal. A férfiak sosem sírnak, és mindig erősnek tűnnek, mégis, a szerelem azért őket sem hagyja hidegen. Sőt! Nézd mi történik velük valójában!

Egyszer csak meg akar nyílni előtted!

A férfiakról köztudott, hogy nehezen beszélnek a legbensőbb gondolataikról, és még kevésbé a problémáikról. Inkább eltitkolják, ha bántja őket valami, mert félnek gyengének mutatkozni. Egy párkapcsolatban azonban náluk is könnyebben megtörik a jég. Ha úgy érzed, hogy a partnered kezd megnyílni előtted, akkor azt veheted a szerelme legfőbb jeléül.

Imád a sikereiddel dicsekedni!

Ha egy férfi igazán szeret, akkor biztos lehetsz benne, hogy telekürtöli a világot a szépségeddel vagy épp a sikereiddel. De legalábbis a baráti és ismerősi körében szívesen eldicsekszik vele.

Egyre jobb hallgatósággá válik!

Te hányszor tapasztaltad már, hogy még ha a legmélyebb gondolataidat is meséled a párodnak, olyan, mintha nem is hallaná, vagy nem is érdekelné. Egy igazi szerelemben ez sem így működik. Ha fontos vagy számára, akkor igenis tudni akarja majd, hogy mit szeretnél megosztani vele, még akár a legkevésbé fontos megjegyzéseidre is kíváncsivá válik.

Hozzád igazítja a napirendjét!

Az elején még nem várhatod el senkitől, hogy igazodjon a Te beosztásodhoz, vagy lemondjon számára fontos programokat. De, ahogy egyre közelebb kerültök egymáshoz, ő is változtatni fog. A napirendjének a kialakításában egyre nagyobb helyet kapsz majd, és Te leszel a legfontosabb, míg minden más várhat.

Ez is érdekelhet! - Honnan tudhatod, hogy egy férfi szerelmes? – 5 biztos jel

Egyre többet kommunikál!

A férfiak nem szeretik, ha folyamatosan ellenőrzik őket. Nem fognak minden pillanatukról részletesen beszámolni, és minden külön programjukkal elszámolni. Ugyanakkor, egyre többet fog Veled kommunikálni, ő fog megkeresni, és megkérdezni, hogy telik a napod, és megosztani Veled, ha épp történik valami érdekes az életében.

Belesző a jövőbeli terveibe!

Nem minden pasi tervezgetős alkalt. De, ha szerelmes, akkor előbb-utóbb felbukkansz majd Te is a jövőbeni terveiben, sőt, kikéri a véleményed, és közös álmodozásra invitál, mert Veled képzeli el későbbi életét is.

Mindig mosolyog!

A szerelem minden embert boldoggá tesz. A férfiakat is. Amikor Veled van, akkor nem tud nem mosolyogni. Ahogyan Te sem. És ez így van rendjén!