Hogyan találd meg álmaid férfiját a való életben? – 5 tipp, amitől megközelíthetőbb leszel
2021-02-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Igazi „love story-k” ma már csak a filmekben léteznek. Legalábbis sok, magányos szingli nő gondolja ezt, amikor egy újabb kudarcba fulladt randevúról tér haza kiábrándultan. Talán Neked is megfordult néha a fejedben, hogy a legjobb pasik már mind elkeltek, vagy, ha maradt is néhány számodra is szimpatikus jelölt, ők észre sem vesznek. Pedig hidd el, mindez nem igaz. Nagyon is sok egyedülálló férfi keresi az igaz szerelmet, csak még nem találtál rá a saját párodra.

De vajon tényleg nem találtál rá? Vagy előfordulhat, hogy mindig is ott volt a közeledben, Te azonban észre sem vetted? Esetleg Te is felfigyeltél rá, mégsem mert közeledni hozzád? Elgondolkodtál rajta, hogy miért nem?

Sajnos a filmes ábrázolásokkal ellentétben, a pasik nem túl magabiztosak egy nő társaságában, különösen az első találkozás alkalmával. Bizonytalanok benne, hogy mit mondjanak, hogyan viselkedjenek, hiszen nem szeretnének esetlennek tűnni, de ők ugyanúgy félnek a visszautasítástól, mint a nők.

Az alábbi 5 tipp abban segít számodra, hogy miként adhatsz egy férfinek egyértelműbb és bátorító jelzéseket, hogy észrevegyen és merjen közeledni hozzád.

1. Legyen elég időd!

Amely területre az életben nem szánsz elég időt, az nem is fog úgy növekedni, ahogyan szeretnéd. Ha folyton csak rohansz, elkésel mindenhonnan, és szuper elfoglalt vagy, akkor mégis mikor fogsz bárkivel találkozni? Kívülről egy ilyen ember megközelíthetetlennek tűnik, akit senki nem mer zavarni. Ráadásul a nagy sietségben Te magad sem fogod meglátni a kínálkozó lehetőségeket. Ezért, ha tényleg szeretnél egy párkapcsolatot, akkor első lépésként szervezd át a napirendedet, és hagyj benne elég szabad időt a fontos dolgokra. Például minden alkalommal, amikor találkozol egy barátoddal a kedvenc kávézótokban, érkezz 15 perccel hamarabb, üldögélj kicsit egyedül az asztalnál, és vedd végre észre az embereket magad körül. Azt pedig már csak úgy mellékesen áruljuk el, hogy egy férfi számára egy egyedül üldögélő nőt is elég nehéz megközelíteni, ha többen vagytok, akkor a maradék bátorsága is elszáll majd.

2. Ne tűnj elfoglaltnak!

Hiába üldögélsz valahol egyedül, ha mégsem látszol megközelíthetőnek. Ne nézegesd folyamatosan a telefonod, ne merülj el a regényben, amit magaddal hoztál, és ne zárd ki a külvilágot hangos zenével a fülhallgatódban. Ha így teszel, akkor mások számára még mindig elfoglaltnak tűnsz majd, mint aki bezárkózott, és akit egy férfi sem mer megzavarni.

Ezt is olvasd el! - Hogyan keltsd fel a figyelmet a társkereső profiloddal?

3. Légy feltűnő!

Ne ijedj meg, nem kell extrém kirívó ruhákat felvenned, vagy zöldre festened a hajad ahhoz, hogy észrevehető legyél. De tedd magad kicsit jobban a kirakatba. Ha egy buliban vagy, akkor ne bújj el a sarokban, amíg a barátnőd visszaér az italokkal, inkább állj olyan helyre, ahol szembetűnik másoknak is, hogy éppen egyedül unatkozol. Természetesen az sem baj, ha valami olyan ruhát, egyedi kiegészítőt viselsz, amely akár jó okot is szolgáltathat egy beszélgetés elindításához. („Szia! Klassz a szemüveged, nagyon jól áll!”) Egy férfi számára könnyebb út ugyanis egy ilyen bókot elsütni, mint bevallani, hogy tetszel neki.

4. Menj hozzá közelebb!

Legyünk őszinték. Még, ha olyan feliratos pólót is viselsz, hogy „Szingli vagyok, nyugodtan szólíts meg!”, akkor is lesz néhány férfi, aki nem mer megközelíteni. Mondhatnád, hogy Neked úgyis csak olyan partner kell, akiben van elég bátorság, de botorság lenne ilyen indokkal elszalasztani egy remek embert. Lehet, csak nem találja a megfelelő alkalmat vagy a tökéletes indokot, hogy megszólítson, ezért jobb, ha segítesz neki. Menj hozzá közelebb, ülj mellé, így éreztesd vele, hogy nyitott vagy a társaságára.

5. Adj egyértelmű jelzéseket!

Tegyük fel, hogy ott állsz a közelében, néhány lépés távolságra. Amit ilyenkor még megtehetsz, hogy mélyen a szemébe nézel, miközben rámosolyogsz. Könnyűnek hangzik, de sok nő számára mégis túlságosan zavarba ejtő, és inkább bámulják a cipőjük orrát, semhogy egy pillanatra is ránézzenek a közeledni próbáló férfira. Holott ez az apró trükk nagyon sok bátorítást adhat a másik ember számára.

Néha úgy érezheted, hogy Te sosem fogod megtalálni az Igazit, mert biztosan nem létezik. De az ilyen pillanatokban a legfontosabb, hogy ne veszítsd el a hited, és a pozitív hozzáállást. Inkább légy proaktív és nyitott, hogy észrevehesd a körülötted sorakozó lehetőségeket!