Hogyan kezeld a randi parát?
2016-12-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi "Sehol sem lehet ismerkedni..." Tényleg?

A kezdeményezés-ismerkedés randitéma ugyancsak kacifántos. A lényeg, hogy kezdeményezz lazán (veszíteni valód az alapállapothoz, vagyis a semmihez képest nincs), és némi kreativitás sem árt.

Egy példa: unalmas sajtótájékoztató, egy férfi és egy nő vadul jegyzetelnek egymás mellett. A nő észreveszi hogy a kollégája kockás papírra jegyzetel, a tájékoztató közepén átnyúl és behúz az egyik kockába egy X-et. Elkezdenek amőbázni (miközben dolgoznak végig), majd amikor vége a tájékoztatónak, a nő odaszól a férfinek: "Ezt a játékot még befejezzük..."

Kezdeményezésnek nagyszerű: laza, játékos, amilyennek egy kezdeményezésnek lennie kell. Ne feledd: ha nem jön össze, akkor sem történt semmi baj. Majd legközelebb a megfelelő ember kerül melléd.

Van még egy "titok": ha jó lelki állapotban vagy, akárhol összejön a dolog, ha meg nem, akkor meg sehol.Te is túlagyalós vagy?

Sokan szeretnének maguknak barátot/barátnőt találni, de több időt töltenek az erről való ábrándozással és parázással, mint a konkrét lépésekkel és cselekvéssel. Tehát rendben van, ha fejben rá akarsz készülni a dolgokra, de hidd el, az akció az ismerkedésben és a szerelemben mindig többet ér, mint az állandó agyalás és tépelődés.

SOS, randi stressz!

Az internetes ismerkedésnél sokaknál előfordul, hogy a levelezés kiválóan megy, de a tényleges randikon, az első találkozásnál lefagynak. Ez is abból ered, hogy már napokkal előtte stresszeli magát az ember azon, mi lesz, hogyan lesz, milyen lesz... Nem csoda, hogy a randi egy rémálom lesz.

Íme egy-két roppant egyszerű dolog, amivel hatékonyan csökkentheted a randi előtti stresszt: nézd a kedvenc sorozatodat (ebből még témát is meríthetsz), nézd meg a kedvenc vicces oldaladat a neten előtte, menj el edzésre aznap (de fürödj le utána), tereld el a gondolataidat bármivel, amivel tudod, persze kicsit azért készülhetsz kérdésekkel. Olvasd át, mit írt magáról választottad az adatlapján, nézd meg a fotóit, készülj fel belőle, és legfőképpen vedd úgy, hogy örülhet, hogy olyan nagyszerű jelölttel találkozhat, amilyen Te vagy!

Neked mi a stresszoldó tipped randi előtt?

Mikor randiztál utoljára? Ha még keresed az igazit, regisztrálj hazánk egyik legnagyobb és legrégebbi online társkeresőjére, a Randivonalra! KATT IDE!