Eros Ramazzotti koncert Budapesten
2016-12-02  /  Szerző:   /   Ajánló A ShowTime Budapest Kft. büszkén tudatja, hogy Eros Ramazzotti „PERFETTO”címre keresztelt turnéja keretén belül Budapestre látogat. 2016. december 12-én a BudapestAréna színpadán koncertezik.

Három évvel a huszonhárom állomásos Noi koncertsorozat után Olaszország legismertebb popzenésze ismét turnézik, hogy világszerte elkápráztassa rajongóit.

Eros Ramazzotti

A Trident Music által létrehozott showt a világ minden tájáról összeverbuvált zenészek játéka gazdagítja, és a Universal Music által 2015 tavaszán megjelent PERFETTO című lemez dalait, valamint a legnagyobb slágereket vonultatja fel.

A világhírű olasz énekes elmondása szerint az album címe egy nemzetközileg ismert szó, mindenki használja, így mindenki számára érthető. A PERFETTO 14 dalt tartalmaz, melyeket Milanóban, Los Angelesben és Rómában vett fel az énekes Claudio Guidetti közreműküdésével. Az albumon olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Vinni Colaiuta és Michael Lauda, stílusát tekintve pedig egyre inkább a country felé kacsintgat. Az első single, az Alle Fine Del Mondo elsöprő sikert aratott, így nem csoda, hogy nagy várakozás előzte meg a Magyarországon is hihetetlen népszerűségnek örvendő, 51 évesen is csúcsformában lévő énekes legújabb lemezét.

Eros Ramazzotti

Jegyek a december 12-i budapesti koncertre május 4-től kaphatók a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában.

www.tex.hu, www.ramazzotti.com, www.showtime.hu