Hogyan érd el, hogy álmaid pasija szerelmet valljon Neked?
2021-05-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Találkoztál álmaid férfijával? Akiről kislány korod óta ábrándozol? Úgy érzed, minden tökéletes, és olyan, mintha ezer éve ismernétek egymást? Ez fantasztikus! De mit tegyél, hogy ő is hasonlóan érezze magát a társaságodban? Hogy végre kimondja azt a bizonyos bűvös szót?

Aggodalomra nincs semmi okod, segítünk átvészelni a kínzó várakozást. Számtalan módja van annak, hogy valakivel szorosabbra fűzhesd a kapcsolatod!

1. Légy önmagad!

Biztosan sokszor hallottad már ezt a tanácsok, és jól teszed, ha meg is fogadod! Egy igazi, tartalmas beszélgetés szoros érzelmi köteléket épít két ember között. Természetesen nem kell elmesélned minden apró részletet életed legnehezebb pillanatairól, de, ha igazán képes vagy megnyílni a másik előtt, attól közelebb is fogtok kerülni egymáshoz. Amikor érzi, hogy a bizalmába fogadtad, akkor ő is bátrabban avat be a gondolataiba. Ezért legközelebb, ha találkoztok, akkor dobj fel egy kicsit személyesebb témát, mesélj bővebben magadról, és hagyd, hogy ő is megnyíljon.

2. Tölts vele több időt!

Tedd félre a mobilt, zárj ki minden zavaró külső tényezőt, és koncentrálj csak rá. Figyelj oda arra, amit mond, hiszen ez a legjobb esélyed közelebbről megismerni őt. Ráadásul ebből azt fogja érezni, hogy igazán érdekel és törődsz vele. A mai rohanó világban az egymásra fordított idő, illetve figyelem az egyik legnagyobb érték.

3. Lépj ki a komfortzónádból!

Belefásultál már az unalmas napi rutinba? Miért ne csinálhatnál végre valami mást, valami szokatlant? Szervezz vele közös programot, ahol izgalmas, új élményekkel gazdagodhattok, és még össze is kovácsol majd benneteket!

4. Éreztesd vele, hogy különleges számodra!

Ehhez meg kell értened az ő szeretetnyelvét. Fontosak az apró gesztusok, szavak és figyelmességek, a támogatásod, amikor szüksége van rá, és a tőled érkező biztatás is, amely őt is tettekre sarkallja. Amikor azt fogja érezni, hogy értékesnek és különlegesnek tartod, akkor könnyebben szánja rá magát ő is a cselekvésre. Ezzel pedig nem egy futó kalandot, hanem egy komoly kapcsolatot tudsz megalapozni.

Ezt is olvasd el! - Működik az online társkeresés? A válasz: IGEN, ha jól csinálod!

5. Hagyd, hogy megismerhessen!

Oszd meg vele az érdeklődési körödet, azokat a dolgokat, amelyeket szenvedélyesen szeretsz, és engedd közelebb a világodhoz, hogy jobban megismerhessen. Ezektől az apróságoktól leszel ugyanis a szemében egyedi és megismételhetetlen, meg persze vonzó. Különösen, ha hasonló a hobbitok.

6. Építs bizalmat!

A kölcsönös bizalom nem alakul ki egy pillanat alatt, inkább lassan épül fel, ahogy egyre jobban megismeritek egymást, és mind közelebb kerültök. Ha megosztja Veled egy-egy titkát, akkor tartsd tiszteletben, és ügyelj rá, hogy ne játszd el a bizalmát. Tartsd meg az ígéreteidet is, hogy érezze, bármikor számíthat Rád.

7. Állj készen egy párkapcsolatra!

Ha még mindig az exeddel vagy elfoglalva, és siratod a múltat, akkor ne várd, hogy bárki is szívesen valljon Neked szerelmet. Ez ugyanis olyan akadályt jelenthet és áthághatatlan falat, amely megfoszt Téged minden kínálkozó lehetőségtől. Adj magadnak elég időt, hogy meggyászold a múltat, de aztán zárd is le, és legyél nyitott egy új szerelemre. Persze egy-egy felbukkanó jelölttel azt sem árt már az elején tisztáznod, hogy milyen céllal keresel párt, mert, ha egy kalandorral hozott össze a sors, akkor hiába fogod várni azt a bizonyos vallomást!

Hasonló bejegyzések