Hevér Gábortól féltették a feleségét
2024-07-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Immár több mint 20 éve egy párt alkot Hevér Gábor és a felesége, Myriam. Boldog házasságban élnek, amit a szokásosnál nagyobb korkülönbség sem zavar meg. A színész most először mesélte el a találkozásuk történetét, illetve azt is, hogyan fogadták őt a neje szülei. Akkoriban ugyanis ő már a harmincas évei elején járt, Myriam pedig még a 20-at sem töltötte be.

„Azt nem tudom, hány éve vagyunk házasok, ebben soha nem voltam jó, de június 10-én van az évfordulónk, az biztos. Arról is megy a találgatás, hogy melyik napon – december 8-án vagy 10-én – ismerkedtünk meg huszonnégy éve. A Zeneakadémián találkoztunk, a Teremin című darabban játszottunk, Myriam táncolt benne, én pedig Lenint alakítottam” – emlékezett vissza a színész.

Elmondta, hogy talán nem első látásra volt ez szerelem, de nagyon tetszett neki Myriam. „Tudtam, hogy csak háromszor adjuk elő a darabot, ő pedig visszamegy Győrbe, így mindent megtettem érte. Udvaroltam, majd meglett a telefonszáma, aztán a következő időkben elég sokat utaztam Budapest és Győr között, és utánaolvastam Madagaszkárnak is, Myri ugyanis onnan származik”.

A szülők féltették a lányukat Gábortól

A színész 31 éves volt, amikor találkozott Myriammal, aki azonban csak 18. „Féltették is tőlem a lányukat a szülei. Mit akar egy ilyen fiatal lánytól, ráadásul színész, milyen szakma az... Aztán elég hamar összeköltöztünk, s látták, hogy a lányuk szerelmes és biztonságban van, úgyhogy minden megoldódott, és azóta is jó a kapcsolatunk”.

Amúgy megértem őket, a nagyobb lányunk, Vilma nemsokára annyi idős lesz, mint az édesanyja, amikor egymásba szerettünk, és ha körülötte legyeskedne egy harmincas férfi, én is megkérdezném tőle, mit akar – tette hozzá.

Hevér Gábor elárulta, hogy nem volt klasszikus lányékrés, sem pedig nagy esküvő. Szerinte sokkal fontosabb, hogy hűséget ígért neki. „Persze, a hűség nem elegendő, sőt, még a kémia sem, legfeljebb egy ideig, hiszen a pároknak előbb-utóbb működtetniük kell egy vállalkozást, amit úgy hívnak, család.”