Sofía Vergara új pasi mellett feszít
2024-07-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Sofía Vergaráról korábban már felröppent a hír, hogy a válása után újra rátalált a szerelem. A gyönyörű színésznő akkor tagadta ezt, nemrégiben azonban lencsevégre kapták őt újdonsült kedvese mellett. Mint kiderült, Vergara egy jóképű orvossal van együtt, a szemfüles lesifotósok pedig egy sétájuk közben le is fotózták őket.

Sofía Vergarát és férjét korábban valódi álompárként tartották számon, ám tavaly nyáron bejelentették, hogy a kapcsolatuknak vége, és hét év házasság után elválnak. Azóta mindketten újra megtalálták a boldogságot.

A hamarosan az 52. életévét betöltő színésznő nem titkolta, hogy hamar nyitott lett az ismerkedésre, így már tavaly októberben elindultak a találgatások, hogy új párja lehet, amikor egy jóképű orvos, Justin Saliman társaságában látták Beverly Hillsben. Vergara akkor azt nyilatkozta, egyelőre csak az ismerkedési szakaszban vannak.

Komolyodik a kapcsolat

Mire a pletykák elültek, újra látták őket az utcán. A róluk készült fotók alapján pedig meglehetősen komoly lehet köztük a kapcsolat. A párt szombat este látták egy gyógyszertárban vásárolni, majd egy étteremben vacsorázni Beverly Hillsben.