Krausz Gáborék a szakítási pletykáról beszéltek
2024-07-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmének a története igencsak mesébe illő: mint egy herceg és egy hercegnő, akik hónapokon át táncoltak együtt egészen addig, amíg egymásba nem szerettek. A szerelmesek nemrégiben az Ázsia Expressz forgatásán vettek részt, ám nem sokkal miután hazaértek, újabb külföldi útra mentek, Szicíliába. Az utazást Anna ajándékozta Gábornak a születésnapjára.

Gábor elmondása szerint szükségük volt már egy kis pihenésre, mivel habár az Ázsia Expresszre egy idő előtti nászútként tekintettek, rég volt már, hogy igazán nyugodt környezetben lettek volna, kettesben.

"Általában a hétvége mindkettőnknek szabad, de akkor van nálunk Hanni. Olyankor hármasban szervezünk közös programokat. Hétköznaponként pedig esténként filmeket nézünk, beszélgetünk, együtt főzünk. Nem azt mondom, hogy otthonülők lettünk, de mivel rengeteget utaztunk az utóbbi időben, sok emberrel találkoztunk, nagy volt a zaj körülöttünk, most jólesik a csend, a nyugalom" - mondta a sztárséf. Anna ezután elmondta, hogy még a megismerkedésük is stresszes környezetben történt. Ám épp ezért lehet az, hogy olyan bensőséges a kapcsolatuk, ilyen kevés együttlét után.

"A legnagyobb stresszhelyzetben ismerkedtünk meg a Dancing with the Stars során, majd Ázsiában sem volt könnyű dolgunk. Bár csak nemrég kezdődött, mégis olyan a kapcsolatunk, mintha legalább 8-10 éve együtt lennénk. Értem ezalatt azt, hogy ilyen rövid idő alatt annyi mindent megéltünk, amit sokan csak évtizedek alatt szoktak" - mesélte.

Eloszlatták a szakításról szóló pletykákat

A nagy rohanás és elfoglaltság a közösségi médiában lévő jelenlétükre is hatással volt: egyre kevesebb fotót posztoltak, emiatt pedig hamar elindultak a találgatások, hogy vajon párkapcsolati gondok vagy akár szakítás állhat-e a háttérben. A sztárpár azonban eloszlatta ezen tévhiteket, és kijelentették: boldogabbak, mint valaha.

"Egyikünk sem lóg folyamatosan a közösségi médián, nem szeretnénk a virtuális világban élni az életünket. A különböző műsorok kapcsán közzétettünk tartalmakat, de azóta próbáltunk valóban egymásra figyelni és inkább kiélvezni minden percet, amit együtt töltünk. Próbáltuk a boldogságunkat magunknak megtartani. És tisztában vagyunk azzal is, hogy általában mi az emberek véleménye: ha túl sokat posztolunk, az a baj, mert közzétesszük a magánéletünket, ha meg keveset, akkor azt mondják, hogy már nem is vagyunk együtt. Őszintén szólva, mi senkinek nem akarunk megfelelni. Arról nem is beszélve, hogy sok időt töltünk Hannival, és róla csak kivételes alkalommal mutatunk bármit is. Ha van tartalmas, valódi mondanivalónk, azt szívesen megosztjuk, de a magánszféránkat szeretnénk megtartani magunknak. Együtt vagyunk, békében, boldogságban. Élvezzük a nyaralást, amit már mindketten nagyon vártunk. Miközben a bulvárlapok összehordtak mindenféle légből kapott butaságot, addig mi egyetértésben, szeretetben, vidáman nyaraltunk Annával, édes kettesben. Ha bármi változik, biztosan jelezni fogjuk" - szögezte le a pár, akiknek az együttélés is bevált.

"Minden úgy alakult, ahogy szerettük volna. Természetesen. Egyszer csak azt vettük észre, hogy együtt élünk. Nem volt semmi ráerőltetve a másikra. Az elején, a próbák alatt sok időt töltöttünk kettesben, kora reggel már a táncteremben voltunk. És persze az ember szeretne minél több időt együtt lenni azzal, akit szeret, így aztán evidens volt, hogy ide jövünk haza, innen megyünk be próbálni, és a stúdióba is" - mondta Gábor, akinek kislánya, Hanna is imádja Annát.